Ελεύθερη είσοδος στο 8o Insurance Conference για τους διαμεσολαβούντες

Λίγες ημέρες απομένουν για τη διεξαγωγή του 8ου Insurance Conference, όπου εκπρόσωποι φορέων και της πολιτείας, καθώς και καταξιωμένα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς θα μιλήσουν για το ρόλο της διαμεσολάβησης και την καθοριστική συμμετοχή της στο μέλλον του κλάδου.

H Ethos Events, το περιοδικό Insurance World και το portal insuranceworld.gr, στο πλαίσιο των ενεργειών στήριξης του θεσμού της διαμεσολάβησης, παρέχουν σε όλους τους διαμεσολαβούντες, τη δυνατότητα να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν δωρεάν τις εργασίες του συνεδρίου, που θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου στο Divani Caravel.

Στη θεματική ενότητα «Η συμβολή των διαμεσολαβούντων με νέο ρόλο και εξειδικευμένο προσανατολισμό, στην ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης», θα συμμετέχουν εξειδικευμένοι ομιλητές και εκπρόσωποι φορέων της διαμεσολάβησης οι οποίοι  θα συζητήσουν κρίσιμα θέματα του κλάδου.

Ειδικότερα θα αναλυθούν οι αλλαγές που έχουν επέλθει στη λειτουργία της αγοράς, με αποτέλεσμα την αναμόρφωση της  σε πολλά επίπεδα. Κανονιστικές και νομοθετικές παρεμβάσεις αποτέλεσαν την αρχή για να ανατραπούν μέχρι σήμερα πρακτικές και συμπεριφορές. Η μετεξέλιξη του κλάδου σχετίζεται με τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο από τους ίδιους τους διαμεσολαβητές. Η ανάπτυξή τους συναρτάται με εκπαίδευση, ιντερνετικές εφαρμογές, συνεργασίες, και υιοθέτηση νέων τακτικών. Που βρίσκεται η αγορά, και πως προετοιμάζεται για το μέλλον, το εξηγούν οι ειδικοί και οι εκπρόσωποι του κλάδου. Οι πρωτοβουλίες και τα όσα συμβαίνουν αποτελούν τα πρώτα ικανά στοιχεία για την είσοδο στην νέα εποχή και σηματοδοτούν και νέες αλλαγές στην λειτουργία της διαμεσολάβησης.Τα ερωτήματα που θα τεθούν στο πάνελ είναι:
• Πως εξελίσσεται η αναδιοργάνωση της διαμεσολάβησης για την εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας του;
• Πως θα επιβιώσουν, με ποιες κινήσεις θα ξεχωρίσουν και με ποιόν τρόπο θα ενταχθούν στην νέα ασφαλιστική πραγματικότητα.
• Ποιες είναι οι λύσεις για την επιβίωση και πόσο έχουν εφαρμοστεί;
• Με ποιον τρόπο καινοτομούν και αναπτύσσονται τα διαμεσολαβητικά γραφεία

Στο 8ο Insurance Conference 2015 θα υπάρξουν συνολικά πέντε θεματικές ενότητες οι οποίες είναι:

Panel I: Σχέδια, προοπτικές, και στρατηγικές κινήσεις της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα
Panel II: Η συμβολή των διαμεσολαβούντων με νέο ρόλο και εξειδικευμένο προσανατολισμό, στην ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης
Panel III: Ιδιωτική Υγεία και Σύνταξη σε κρίσιμο σταυροδρόμι
Panel IV : «Οι νέες προκλήσεις της ασφαλιστικής αγοράς: solvency ΙΙ, διαχείριση ρίσκου, τεχνολογία και καινοτομία»Panel V: «Σύγχρονη προσέγγιση αγορών –Τεχνολογική Υπεροχή και Νέα Προγράμματα της MEGA BROKERS SA»

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αιγίδα της ΕΑΕΕ, της ΕΑΔΕ, του ΣΕΜΑ, της ΠΟΑΔ, της ΕΕΑΕ, τους ΕΙΑΣ, της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών και της Ένωσης Εισηγμένων Εταιρειών.

Αν είστε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής δηλώστε συμμετοχή εδώ (επιλέγοντας δωρεάν συμμετοχή για διαμεσολαβούντες)

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο στην ιστοσελίδα του