Πάνος Δημητρίου, Δ. Σύμβουλος ομίλου Generali

Π. Δημητρίου: Η GENERALI με τους διαμεσολαβητές στην ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

«Η Generali έχει επιλέξει να αναπτύσσεται μαζί με τους συνεργάτες της, οι οποίοι αποτελούν το πιο αποτελεσματικό δίκτυο πωλήσεων για τη μεγέθυνση της ασφαλιστικής αγοράς. Για το λόγο αυτό η εταιρία θεωρεί ότι το έργο αυτό πρέπει να αναγνωρίζεται και να επιβραβεύεται. Η υψηλή ποιότητα που χαρακτηρίζει τη διοργάνωση των ταξιδιών της Generali, αποτελεί μια έκφραση σεβασμού προς τους συνεργάτες της. Ακούμε τις απαιτήσεις σας και μαζί κατακτούμε τον κόσμο».

Μ. Λαμπροπούλου, Δ. Πατρίκιος, Π. Μουστάκα, Γ. Αργυρόπουλος, Ά. Κυριακόπουλος, Δ. Χατζοπούλου

Μ. Λαμπροπούλου, Δ. Πατρίκιος, Π. Μουστάκα, Γ. Αργυρόπουλος, Ά. Κυριακόπουλος, Δ. Χατζοπούλου

Αυτό ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάνος Δημητρίου σε εκδήλωση που έγινε για να ανακοινωθεί το “ταξίδι κινήτρων” του 2015, γεγονός που πλέον αποτελέι θεσμό για την εταιρεία και αναδεικνύει την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η Generali στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και στο έργο του

Δ. Χατζηθεοδοσίου, Σίμος Αλεκοζίδης, Α. Χατζηθεοδοσίου

Δ. Χατζηθεοδοσίου, Σίμος Αλεκοζίδης, Α. Χατζηθεοδοσίου

Στην εκδήλωση που έγινε με την συμμετοχή των “συνεπιβατών” των τελευταίων χρόνων, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, στο Μουσείο Βορρέ επικράτησε εορταστική ατμόσφαιρα και ενθουσιασμός στην αναμονή της ανακοίνωσης του νέου προορισμού, για το ταξίδι κινήτρων του 2015

Ο κ. Δημητρίου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, τονίζοντας ότι είναι χαρά της Generali να υποδέχεται τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, οι οποίοι με καθημερινή σκληρή προσπάθεια αναδεικνύουν την αξία της ασφάλισης.

Στον ιδιαίτερο χώρο του Μουσείου Βορρέ, πλαισιωμένοι από μοναδικά έργα τέχνης αλλά και από τις ξεχωριστές φωτογραφίες που απαρτίζουν το πλούσιο ταξιδιωτικό αρχείο της εταιρίας, οι 150 προσκεκλημένοι της Generali είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν το πιο πρόσφατο ταξίδι επιβράβευσης στο Περού και να αναπολήσουν τις όμορφες στιγμές που έζησαν στα συναρπαστικά ταξίδια των τελευταίων ετών. Γνωστοί και φίλοι απόλαυσαν την όμορφη βραδιά, μέσα σε ιδιαίτερα «ζεστή» ατμόσφαιρα, και συζήτησαν θέματα που αφορούν το χώρο.

Καθοριστική στιγμή για την εκδήλωση ήταν η ώρα της αποκάλυψης του νέου προορισμού. Oι προσδοκίες, των προσκεκλημένων συνεργατών στο VIP Lounge της Generali, απογειώθηκαν καθώς ο πίνακας αναχωρήσεων ανήγγειλε τον επόμενο προορισμό: το 2015, Generali goes New Zealand!

Ν. Παναγιωτάκης, Γ. Λούβαρης, Ι. Χατζηθεοδοσίου, Δ. Δημητσάνου

Ν. Παναγιωτάκης, Γ. Λούβαρης, Ι. Χατζηθεοδοσίου, Δ. Δημητσάνου

Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει δυναμικά, και ένας συναρπαστικός προορισμός περιμένει να υποδεχθεί τους συνεργάτες της Generali.