Στις Σέρρες η 7η ημερίδα του InsuranceForum.gr

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στην πόλη των Σερρών, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, η 7η ημερίδα του InsuranceForum.gr τη Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 από τις 17.00 έως τις 21.00. Ο τίτλος της ημερίδας, στην οποία θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν θέματα που απασχολούν έντονα τους διαμεσολαβητές αυτό το διάστημα, είναι: «Τα εφόδια του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή για την επόμενη 5ετία. Από την θεωρία στην πράξη».

Τα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν τα social media, ως εργαλείο πωλήσεων για το σύγχρονο διαμεσολαβητή και την πρακτική τους χρήση, τις σημαντικότερες φορολογικές αλλαγές που θα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, τις αλλαγές που επιφέρουν οι πράξεις 30-31 της Τράπεζας της Ελλάδος και τις συνέπειες τους στο τρόπο εργασία μας καθώς και πως οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις αλλαγές που συντελούνται στην καθημερινή τους εργασία.

Εισηγητές της ημερίδας είναι οι: Νικόλαος Κλήμης (Οικονομολόγος – Σύμβουλος Επιχειρήσεων), Ιωάννης Οφάκογλου (Director Ristart Marketing Agency), Τηλέμαχος Μαλγαρινός (Financial & accounting advisor) και Μελίνα Τσικογιαννοπούλου (Σύμβουλος εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού) ενώ την την ημερίδα συντονίζει ο κ.Αριστείδης Βασιλειάδης, ιδρυτής του insuranceforum.gr. Στην εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών και ο Πρόεδρος Συλλόγου Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών.

Αυτό που χαρακτηρίζει την καινοτομία των ημερίδων του Insuranceforum.gr είναι πως διοργανώνονται από διαμεσολαβητές για διαμεσολαβητές. Η θεματολογία, το στυλ και το ύφος γύρω από το οποίο κινείται η ροή της κάθε ημερίδας καθορίζεται αποκλειστικά από τα μέλη του forum και αναλόγως των αναγκών που έχουν οι διαμεσολαβητές.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία ημερίδα που παρουσιάζει αυτό που πραγματικά θέλει να μάθει η ασφαλιστική αγορά και αυτό αποτελεί το στοιχείο που τις διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες.
Οι ημερίδες του forum γίνονται σε ιδιαίτερα φιλικό αλλά πάντα επαγγελματικό πλαίσιο.

Μέγας Χορηγός της ημερίδας: GLASSDRIVE.

ΧορηγοίINTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και ΟΡΙΖΩΝ ΑΕΓΑ.

Μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 το insuranceforum.gr είχε διοργανώσει ημερίδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης,Βόλο και Κοζάνη, τις οποίες παρακολούθησαν εκατοντάδες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.
Χορηγοί επικοινωνίας στην ημερίδα είναι το www.insuranceworld.gr αλλά και η εφημερίδα ασφαλίζομαι.

Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο  κ. Αριστείδης Βασιλειάδης (mail: administrator@insuranceforum.gr,  τηλέφωνα επικοινωνίας: 6941 665 405 και 2312 201 003).