Στις 03/10 το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του Insuranceforum.gr στα Τρίκαλα

«Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή»

 Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019, 17.00 – 20.30

*Ananti City Resort, Λογγάκι, Τρίκαλα*

Την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019 στα Τρίκαλα θα διεξαχθείτο 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr με γενικό τίτλο  «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή».

Υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της Ένωσης Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλωνοι επαγγελματίες της ασφαλιστικής βιομηχανίας θα ενημερωθούν για όλες τις σημαντικές προκλήσεις που παρουσιάζονται στον κλάδο σε μία εποχή ολότελα ψηφιακή. Η τεχνολογία ήρθε να αναζωογονήσει και να μετασχηματίσει τον παραδοσιακό χώρο τον ασφαλίσεων με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Στην κεντρική θεματολογία του συνεδρίου θα ξεχωρίσουν οι σύγχρονες ανάγκες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και οι ασφαλιστικοί κλάδοι που θα αναπτυχθούν την επόμενη 10ετία. Παράλληλα, θα εξεταστεί η γενικότερη ψηφιοποίηση του επαγγέλματος. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες, αλλά και να επιδιώξουν επαγγελματικές συνέργειες.

Οι εργασίες του συνεδρίου απευθύνονται σε όλα τα στελέχη εταιρειών και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr στοχεύει, αφενός στην εις βάθος ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τα δρώμενα στον κλάδο σε συνδυασμό με ελεύθερη δημόσια ανταλλαγή απόψεων και αφετέρου στην εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων στην πράξη συμπερασμάτων.

Ομιλητές στο 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr θα είναι οι κ.κ.:

Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II ARAG SE

ΆγγελοςΜπεφών,  Head Commercial Division HDI

Ηλίας Μαντούβαλος,  Head, ICT & Business Efficiency / Operations & Services Division HDI

Γιώργος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική

ΓιώργοςΤουρκάκης, Area Business Developer Manager Northern Greece & Branch Manager, AIG

ΓιώργοςΒουτσίνος, ΔιευθυντήςΑνάπτυξης Karavias Underwriting Agency Coverholder at Lloyd’s

Χρήστος Σταυρόπουλος, Account Manager Glassdrive

 Η Ατζέντα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει:

Τα Τρίκαλα αποτελούν ηγετικό μοντέλο του 21ου αιώνα, πρότυπο για άλλες Ελληνικές πόλεις  που προσπαθούν να θέσουν την τεχνολογία στην υπηρεσία της δημοκρατίας. Με την τεχνολογία να παίζει τέτοιο σημαντικό ρόλο στην πόλη, τα Τρίκαλα αποτελούν έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη για το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται αδιαλείπτως από το 2012 σε πλήθος πόλεων της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Χορηγοί Συνεδρίου

AIG, ARAG, DASH ELLAS, ERGO HELLAS, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, HDI GLOBA SE, AEGEAN INSURANCES AΕ Eιδικός Αντιπρόσωπος Ζημιών στην Ελλάδα της Accredited Insurance (Europe) Limited, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, GLASSDRIVE, EXPERT OCREDE

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των:

Επιμελητήριο Τρικάλων

Ένωση Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά: insuranceworld

Οικονομικάsites:euro2day.gr – marketnews.gr – reporter.gr – epixeiro.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: διάλογος – η Αλήθεια –TRT–trikalavoice.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*