ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Δημιούργησε αναμνήσεις μαζί με τους συνεργάτες της

…στο ταξίδι επιβράβευσης στην Ιρλανδία

#Making Memories Together! Αυτό ήταν το slogan του το ταξιδιού επιβράβευσης συνεργατών της ΜΙΝΕΤΤΑ το οποίο πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία μεταξύ 13 & 23 Σεπτεμβρίου. Στο παραπάνω διάστημα περισσότεροι από 120 συνεργάτες του δικτύου ταξίδεψαν, σε δύο group, στο Δουβλίνο και την Ιρλανδική ύπαιθρο και είχαν την ευκαιρία να «δημιουργήσουν» όμορφες αναμνήσεις κατά την περιήγησή τους.

Οι συνεργαζόμενοι συμμετέχοντες διαμεσολαβητές, οι οποίοι πέτυχαν εξαιρετικές παραγωγικές επιδόσεις βάσει του ετήσιου διαγωνισμού πωλήσεων για το 2023, διέσχισαν την εντυπωσιακή περιοχή του The Burren και επισκέφθηκαν τους φημισμένους Βράχους του Μοχέρ (Moher), ένα από τα πιο εμβληματικά και συναρπαστικά τοπία της Ιρλανδίας.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ξεναγήθηκαν στην πόλη του Δουβλίνου, ταξιδεύοντας πίσω στον χρόνο για να ανακαλύψουν την – 1000 χρόνων – πλούσια ιστορία του, από την εποχή των Βίκινγκς στις όχθες του ποταμού Liffey, ενώ επισκέφτηκαν τον επιβλητικό καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου (St.Patrick’s Cathedral). Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το ταξίδι οι επισκέψεις σε γνωστή ζυθοποιία και η γευσιγνωσία σε παραδοσιακό αποστακτήριο ουίσκυ.

Με τους διακριθέντες διαμεσολαβητές ταξίδεψαν ο Α΄ Αναπληρωτής Εντεταλμένος Σύμβουλος της ΜΙΝΕΤΤΑ κ. Γεώργιος Μινέτας και η Εμπορική Διευθύντρια κ. Ναταλία Γιαννιού, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία μαζί και με τα υπόλοιπα στελέχη της Εταιρίας που τους συνόδεψαν, να συζητήσουν για θέματα του Ασφαλιστικού Κλάδου και της συνεργασίας με την Εταιρία, επανεπιβεβαιώνοντας την προσήλωση της ΜΙΝΕΤΤΑ στη διαρκή αρωγή του δικτύου των συνεργατών της.