Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024,τι προσφέρει η Allianz

της Ελενας Ερμείδου

Σε δέκα ημέρες από σήμερα, στις 26 Ιουλίου 2024, ανοίγει η αυλαία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Βασικός ασφαλιστής των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι είναι η Allianz, η οποία  ασφαλίζει νευραλγικούς τομείς των αγώνων, τις επιχειρήσεις των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και τις ακυρώσεις εισιτηρίων, σύμφωνα με συνομιλία που είχε το IW.gr με την Allianz Γερμανίας.

Συγκεκριμένα, Allianz Partners προσφέρει ασφάλιση ακύρωσης εισιτηρίων σε εκδηλώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων και των Παραολυμπιακών Αγώνων  Παρίσι 2024, με τις προσφερόμενες καλύψεις που διατίθενται στις 27 χώρες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένου και της Ελβετία και είναι ανοικτές  μέχρι το τέλος των αγώνων .

Τι περιλαμβάνουν οι καλύψεις ακύρωσης εισιτηρίων

Οι καλύψεις περιλαμβάνουν προσωπικές ασθένειες ή τραυματισμούς, κάλυψη νόσου ή τραυματισμού μέλους της οικογένειας που δεν θα παρευρίσκεται στην εκδήλωση, αδυναμία επιβίβασης στο αεροσκάφος κατά την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης λόγω τροχαίου ατυχήματος, κάλυψη θανάτου,  και άλλα.

Πρόγραμμα βοηθείας

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Allianz Partners, παράλληλα τις καλύψεις ακύρωσης εισιτηρίων ξεκίνησε ένα πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας για αθλητές, προσωπικό και εθελοντές  με υπηρεσίες ιατρικής βοήθειας και επαναπατρισμού.