Howden: Η στρατηγική απόφαση για την εξαγορά της Globassure

Η Howden, ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, συνεχίζει δυναμικά την ανάπτυξη των εργασιών της, επενδύοντας σε έμπειρους συνεργάτες σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών διεθνών ασφαλίσεων υγείας, η Εταιρεία ανακοινώνει την εξαγορά της Globassure με επικεφαλής τον κ. Φίλη Αθηναίο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα από την Howden. Η ομάδα της  Globassureδιαθέτει εμπειρία και εξειδίκευση άνω των 20 ετών στα διεθνή προγράμματα υγείας & ταξιδίου ενώ η οικογενειακή παράδοση των μετόχων της Εταιρείας στην ασφαλιστική αγορά ξεπερνά τα 100 χρόνια.

Ο κ. Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO της Howden Ελλάδας & Κύπρου, δήλωσε: «Στην Howden επενδύουμε στην αριστεία, με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας. Η έλευση της Globassure θα ενισχύσει την ανταγωνιστική θέση της Εταιρείας μας στονπολύσύνθετο τομέα των ασφαλίσεων υγείας από διεθνείς παρόχους». Ο Φίλιππος Μυτιληναίος, CEO της HowdenAgents, επεσήμανε: «Καλωσορίζουμε τον κ.Φίλη Αθηναίο και την έμπειρη ομάδα της Globassure, στην HowdenAgents. Με αυτή τη νέα προσθήκη, ενισχύουμε την ηγετική μας θέση στις διεθνείς ασφαλίσεις υγείας, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας».

Ο κ. Φίλης Αθηναίος και η Ιφιγένεια Νικολαΐδου,επικεφαλής της Globassure, ανέφεραν: «Χαιρόμαστε που από σήμερα γινόμαστε μέρος της μεγαλύτερης εταιρείας ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα καταφέρουμε να προσφέρουμε ακόμα πιο αναβαθμισμένες υπηρεσίες στο πελατολόγιο μας και στο δίκτυο συνεργατών μας, μέσω της πρόσβασης που αποκτούμε σε μεγαλύτερες αγορές στις οποίες ήδη δραστηριοποιείται ο Όμιλος Howden με μεγάλη επιτυχία. Η ομάδα των εξειδικευμένων στελεχών της Εταιρείας, σε συνδυασμό με τα στελέχη της Globassure, θα οδηγήσει στην επίτευξη του ισχυρών αποτελεσμάτων προς όφελος των ασφαλισμένων μας».