Συνεργασία Howden-Cyberwrite, νέο πλαίσιο ενημέρωσης cyber κινδύνων

της Ελενας Ερμείδου

Στρατηγική συνεργασία υπέγραψε η Cyberwrite με την Howden στο πλαίσιο της ενίσχυσης των δυνατοτήτων αξιολόγησης των cyber κινδύνων.

Η Cyberwrite, μια από τις κορυφαιές εταιρείες αξιολόγησης κινδύνων στον κυβερνοχώρο, αποκάλυψε την συμφωνία συνεργασίας που σύναψε με την Howden, -εξέχουσα εταιρεία στην παγκόσμια ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Η συνεργασία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τις απειλές στον κυβερνοχώρο για τους πελάτες και των δύο οργανισμών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η εν λόγω συνεργασία αναμένεται να εξοπλίσει τους μεσίτες ασφαλίσεων με τα απαραίτητα εργαλεία και τις  γνώσεις, ώστε η επικοινωνία των cyber κινδύνων προς τους πελάτες της Howden να καταστεί αποτελεσματικότερη.

Ο Shay Simkin, επικεφαλής της παγκόσμιας ασφάλισης στον κυβερνοχώρο στη Howden τόνισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Cyberwrite για να ενισχύσουμε τις δυνατότητες μας στο τομέα των cyber κινδύνων. Αυτή η συνεργασία υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας και τους βοηθούν να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο».

Πρόσβαση σε απλοποιημένες αναφορές κινδύνου

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Cyberwrite, οι μπρόκερς θα αποκτήσουν πρόσβαση σε απλοποιημένες αναφορές κινδύνου στον κυβερνοχώρο. Αυτές οι αναφορές θα επιτρέψουν στις ασφαλιστικές εταιρείες και τους μεσίτες ασφαλίσεων  να αξιολογήσουν τις παραβιάσεις στον κυβερνοχώρο και να κατανοήσουν τον πιθανό οικονομικό αντίκτυπό των κινδύνων αυτών.

Η Cyberwrite, συγκεκριένα ειδικεύεται στην παροχή φιλικών προς τον χρήστη αναφορών κινδύνων στον κυβερνοχώρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους ασφαλιστές να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις σχετικά με την ασφαλιστική κάλυψη στον κυβερνοχώρο. Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Howden στοχεύει να ενισχύσει τη θέση της ως κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης κινδύνου στον τομέα της ασφάλισης  στον κυβερνοχώρο.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Howden για να βελτιώσουμε την ποσοτικοποίηση και τον μετριασμό του κινδύνου στον κυβερνοχώρο για τις επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Μαζί, θα εξοπλίσουμε τους μεσίτες με τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζονται για να πλοηγηθούν στο εξελισσόμενο τοπίο απειλών στον κυβερνοχώρο, ώστε να παρέχουμε στους πελάτες τους ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης κινδύνου σε συνεργασία με τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης», δήλωσε ο Nir Perry, ιδρυτικός διευθύνων σύμβουλος της Cyberwrite.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*