Εθνική Ασφαλιστική & Εθνική Γενικών Ασφαλειών Κύπρου: Βραδιά Βραβεύσεων 2023

H Εθνική Ασφαλιστική (Κύπρου) και η Εθνική Γενικών Ασφαλειών (Κύπρου) βράβευσαν τους Συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων, για τις υψηλές παραγωγικές επιδόσεις τους κατά το έτος 2023.

Η Βραδιά Βραβεύσεων πραγματοποιήθηκε στις 17 Μαΐου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό και ήταν αφιερωμένη σε όλους εκείνους, που με τις εξαιρετικές επιδόσεις τους υποστήριξαν την ανάπτυξη της Εταιρείας για 11η συνεχόμενη χρονιά!

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Δημοσθένης Τζιάζας, στην ομιλία του, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς το Δίκτυο Πωλήσεων για τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2023, καθώς και για τις σημαντικές επιτυχίες των συνεργατών. Παράλληλα, τόνισε ιδιαίτερα ότι το 2023 αποτέλεσε την πρώτη χρονιά της δεύτερης δεκαετίας ανάπτυξης και εξήρε την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά όλων των Συνεργατών. Κλείνοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις μελλοντικές προοπτικές και ενθάρρυνε τους Συνεργάτες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ελευθέριος Βασιλείου, υπενθύμισε ότι η διαχρονική ανάπτυξη βασίζεται στην καθημερινή αρμονική συνεργασία Δικτύου Πωλήσεων και Διοικητικού Προσωπικού. Ανέφερε επίσης ότι το 2023 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Κύπρο, ενώ κατά τους πρώτους μήνες του 2024 συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η έως σήμερα εντυπωσιακή πορεία. Τέλος, υπογράμμισε ότι το παρελθόν αποτελεί τη βάση για το μέλλον, με την περαιτέρω εξέλιξη να είναι η ύψιστη προτεραιότητα της Ομάδας της Εθνικής Ασφαλιστικής Κύπρου.