back to top
16.4 C
Athens
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Ο Robert Gauci στο IWtalks εφ΄όλης της ύλης

Ο Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, ανέλαβε τη θέση αυτή πριν από περίπου δύο χρόνια και, από τότε, όπως μας λέει χαρακτηριστικά, ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια μετασχηματισμού και εκσυγχρονισμού της.

Με μακρόχρονη θητεία 25 ετών σε ηγετικές θέσεις πολυεθνικών ασφαλιστικών οργανισμών στην Τσεχία και τη Σλοβακία, αλλά και στην Ιταλία, ο κ. Gauci τονίζει: «Η δύναμή μας στη προσπάθεια αυτή είναι οι άνθρωποι της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι οποίοι έχουν την έμπνευση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται ώστε να οδηγήσουν την εταιρεία στην επόμενή της μέρα».

- Advertisement -

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλάμε για τον πελάτη, τη νέα εταιρική τους κουλτούρα, τη νέα πραγματικότητα, με την κλιματική αλλαγή να είναι παρούσα, αλλά και για τη νέα αρχή, την ανανέωση της εταιρικής τους εικόνας, βασισμένη στο μήνυμα «Εδώ, για την επόμενη ημέρα», που «δείχνει, πάνω απ’ όλα, τη νέα μας φιλοσοφία. Είμαστε εδώ, σήμερα, ώστε να βοηθήσουμε τους ασφαλισμένους μας να είναι έτοιμοι και σίγουροι για την κάθε επόμενη ημέρα τους» όπως λέει χαρακτηριστικά στο IW ο Διευθύνων Σύμβουλος της «πρώτης ασφαλιστικής».

- Advertisement -

 

O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά πώς ο ασφαλιστικός κλάδος έγινε κομμάτι της ζωής του και γιατί.

 

O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά εάν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του μακριά από την προσφορά στον άνθρωπο και την προστασία της ζωής και της περιουσίας του.

 

O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά εάν πιστεύει ότι τα κίνητρα που ζητάει ο κλάδος θα γίνουν επιτέλους πραγματικότητα.

 

 

O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά εάν το δημογραφικό είναι εξίσου μια μεγάλη απειλή για την Ελλάδα. Ποια η μέριμνα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπροστά στην «ανοικτή πληγή»;

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Γιορτή της Αιμοδοσίας! 

Σε μια τέτοια γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η 9η Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον χώρο των γραφείων της Επιθεώρησης Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Εθνική Ασφαλιστική: Επίσημος Χορηγός στο 16ο Greece Race for the Cure

Η Εθνική Ασφαλιστική υποστήριξε χορηγικά και συμμετείχε με την ομάδα της στον φιλανθρωπικό αγώνα Race for the Cure Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας στο επίκεντρό της...

Η Εθνική Ασφαλιστική μια λαμπρή βραδιά βραβεύσεων για τους συνεργάτες της

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας ως επίκεντρο όλων των δράσεων της τους ανθρώπους της, φροντίζει να γιορτάζει και να επιβραβεύει όλες τις επιτυχίες τους.

Δ. Μαζαράκης: Μία ομιλία με δύο κατευθύνσεις στη Γιορτή της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ο νέος CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης, ανέλαβε το ‘πλοίο’ σε μία εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία για την εταιρεία αλλά και σε μία περίοδο που είναι άκρως θετική

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

M. Tζωρτζωρής στο I.W: Η απαρχή μιας νέας εποχής που ήδη διαμορφώνει το μέλλον μας

Πέρα από τις ήδη γνωστές εξαγγελίες σας σχετικά με τα κίνητρα, υπάρχουν αρκετά στοιχεία που επιβεβαιώνουν αυτή τη μετάβαση.

Άννυ Τρύφων στο IW: Ευκαιρία για την ασφαλιστική αγορά τα νέα μέτρα

Η Άννυ Τρύφων, Αντιπρόεδρος & CEO, Designia Insurance Brokers, μίλησε στο insuranceworld.gr

Swiss Re: Οι καταστροφές με συνέργειες αντιμετωπίζονται, Baden-Baden 2024

Tην αρχή για τις νέες συζητήσεις που θα ακολουθήσουν στο Baden Baden την κάνει η Swiss Re δίνοντας έμφαση στην αυξανόμενη αβεβαιότητα...

Π. Κασκαρέλης: Ως Υδρόγειος Ασφαλιστική, είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε την πολιτεία να αναγνωρίζει την κρισιμότητα του ζητήματος των φυσικών καταστροφών και να λαμβάνει μέτρα για την ενίσχυση

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.: Eπαγγελματική εκπαίδευση για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια επαγγελματικής εκπαίδευσης που διοργάνωσε η INTERLIFE Ασφαλιστική

Ευρωπαική Επιτροπή: Πρόταση για εκπαίδευση και επανεξέταση στην οδήγηση για τους άνω των 70 ετών 

Μία από τις σημαντικές παραμέτρων των ατυχημάτων στα μεγάλα και όχι μόνο, αστικά κέντρα είναι η μεγάλη έξοδος των ηλικιωμένων στους δρόμους.

Η Carglass® συμμετείχε στις «Ημέρες Καριέρας» του Kariera.gr στην Τεχνόπολη Αθηνών

Η Carglass® έδωσε δυναμικά το "παρών" στις «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώθηκαν από το Kariera.gr στις 12 και 13 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Mια σημαντική επένδυση του Ομίλου Affidea

Ενημέρωση για την σημαντική επένδυση του Ομίλου στο πλαίσιο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας, καθώς και την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού

Τι συζητούν σήμερα οι αντασφαλιστές στο Baden Baden

Ξεκίνησε χτες Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 το συνέδριο των αντασφαλιστών στο Baden Baden στην Βάδη Βυρτεμβέργη με τις κύριες συζητήσεις των αντασφαλιστών να επικεντρώνονται στις συνθήκες της προσφοράς και της ζήτησης.