Στο μαγευτικό Παρίσι το ταξίδι επιβράβευσης για το Εταιρικό Δίκτυο της ERGO Ασφαλιστικής

Ένα αξιομνημόνευτο ταξίδι στo Παρίσι διοργάνωσε η ERGO Ασφαλιστική, επιβραβεύοντας τους επιτυχόντες συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων που αναδείχθηκαν στο πλαίσιο διαγωνισμού πωλήσεων της εταιρείας για το 2022.

Οι επιτυχόντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μαγευτικό τριήμερο στην πόλη του φωτός και έναν από τους διαχρονικά πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο με εντυπωσιακά αξιοθέατα. H πλακόστρωτη και δαιδαλώδης, γνωστή για την πλούσια εικαστική της κληρονομιά και την χαρακτηριστική μποέμ της ατμόσφαιρα, Μονμάρτη, το παλάτι των Βερσαλλιών με τους μαγευτικούς κήπους, η Champs Elysees, η Αψίδα του Θριάμβου, ο Πύργος του Άιφελ, ήταν στο πρόγραμμα των ξεναγήσεων που κέρδισε τις εντυπώσεις των συμμετεχόντων.

Το Gala Dinner για τους επιτυχόντες, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα στο βραβευμένο με αστέρια Michelin εστιατόριο «Pavillon Ledoyen» με τους συμμετέχοντες να βιώνουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν και οι ετήσιες βραβεύσεις για τους συνεργάτες που ξεχώρισαν με την επίδοσή τους στη τοποθέτηση Νέας Παραγωγής Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας και Γενικών Ασφαλίσεων το έτος 2022. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το επόμενο ταξίδι Πωλήσεων του Δικτύου Εταιρικών Συνεργατών με προορισμό το μαγευτικό Δουβλίνο.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο κ. Αναστάσιος Ν. Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου, ο οποίος αναφέρθηκε στο συνεχή εκσυγχρονισμό των υποδομών των γραφείων πωλήσεων, στη συστηματική στελέχωση των γραφείων με νέους συνεργάτες καθώς και στην αύξηση νέας παραγωγής στον κλάδο Ζωής & Υγείας κατά 76% το α’ εξάμηνο του 2023 σε σχέση με το αντίστοιχο εξάμηνο του 2022. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε o κ. Δημήτρης Σπανός, Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, ο οποίος μίλησε διεξοδικά για τις νέες αναβαθμισμένες καλύψεις των προγραμμάτων υγείας, για τα καινοτόμα επενδυτικά – ασφαλιστικά προϊόντα, αλλά και τις επιλογές που προσφέρει η εταιρεία στις ομαδικές ασφαλίσεις. Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, στο δικό του χαιρετισμό έκανε αναφορά στο νέο αναπτυξιακό κανονισμό πωλήσεων, ο οποίος διακρίνεται για τη διαφάνεια, την απλότητα καθώς και στη δημιουργία του νέου Τμήματος Εκπαίδευσης για τους Διαμεσολαβητές.

O κ. Νίκος Αντιμησάρης, CEO της ERGO Ασφαλιστικής συνεχάρη όλους τους συνεργάτες για τη συμμετοχή τους σε αυτό το ταξίδι, αλλά και τους βραβευθέντες για την επίτευξη των παραγωγικών και ποιοτικών στόχων τους. Τόνισε πως για την ERGO αποτελεί στρατηγική επιλογή η επένδυση στην ανάπτυξη του εταιρικού δικτύου και στη συνεχή επαγγελματική βελτίωση των συνεργατών της, καθώς όλοι αναγνωρίζουν τη σημαντική συμβολή τους στα υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα της Εταιρείας που παραμένει αρωγός της προσπάθειας τους, υποστηρίζοντας το εταιρικό δίκτυο με νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Παράλληλα απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους δήλωσε ότι «Εσείς αποτελείτε τους συνοδοιπόρους μας προς ένα πιο σίγουρο μέλλον. Για το λόγο αυτό, με συνέπεια επενδύουμε όλα τα χρόνια προκειμένου να σας παρέχουμε τα κατάλληλα ψηφιακά εργαλεία και τις λύσεις για την ενίσχυση των εργασιών σας. Θα είμαστε πάντοτε δίπλα σας για να αναδιαμορφώσουμε μαζί, το αύριο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς».

Ο κατάλογος των βραβευθέντων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*