H καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση Γραφείων της Διεύθυνσης του Γ. Αναστασίου

Σε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, τα Γραφεία της Διεύθυνσης του κ. Αναστασίου Γιώργου (Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Γρεβενά, Δράμα, Καβάλα, Κομοτηνή, Ξάνθη) πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 04.08.2023, την καθιερωμένη μηνιαία τους συνάντηση στην γραφική Νέα Ηρακλείτσα, Καβάλας.

Το παρών έδωσαν Managers και Ασφαλιστικοί Πράκτορες από τα γραφεία, ενώ το πρόγραμμα περιελάβανε μεταξύ άλλων παρουσιάσεις:

  • Της σύγχρονης – ψηφιακής – πραγματικότητας μέσα στην οποία κινείται το ασφαλιστικό κοινό.
  • Τις τεχνικές μέσω των οποίων οφείλει να δραστηριοποιείται αποτελεσματικά ο ασφαλιστικός πράκτορας, ώστε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις προκλήσεις που προκύπτουν. 
  • Των βασικών αρχών της καλής εξυπηρέτησης πελατών καθώς και την εκτενή ανάλυση από τον κ. Αναστασίου Γιώργο, για το διαχρονικό ερώτημα τι σημαίνει ομαδικός παίκτης. 
  • Των τρόπων προσέγγισης υποψηφίων πελατών και τα βασικά βήματα κατά την πρώτη συνάντηση μαζί τους, όπως και την ανάλυση του νέου καταπληκτικού προγράμματος Full Health[Emergency Care] με εισηγητές τους Συντονιστές κ. Κουτσογιάννη Στέργιο και κ. Δαïλάκη Απόστολο.

    Στην μηνιαία συνάντηση των ασφαλιστικών πρακτόρων, πέρα από την ανάπτυξη της θεματολογίας, δόθηκε η ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση, ανάλυση και ανταλλαγή απόψεων.