Λαμπρά εγκαίνια του Συνεταιριστικού Πρακτορείου Ασφαλίσεων Πιερίας

Την Τρίτη 2 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Συνεταιριστικού Πρακτορείου Ασφαλίσεων Πιερίας. Εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στελέχη του πολιτικού χώρου της Περιφέρειας, Πρόεδροι των Συνεταιρισμών και Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές παρευρέθηκαν σε κλίμα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού.

Το νέο γραφείο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κ. Αλέξανδρος Κοντός, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Στάθης Γκόργκας, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Αναπληρωτής Διευθυντής Υπ/τος Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Σολωμίδης, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων και Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Σπύρος Τζελέπης και πολλά ακόμα στελέχη της Εταιρίας, ανταλλάσσοντας χαμόγελα και ευχές.

Το νέο Συνεταιριστικό Πρακτορείο Ασφαλίσεων Πιερίας, βρίσκεται στην οδό Χατζόγλου 48 στην Κατερίνη και παρέχει όλο το εύρος των ασφαλιστικών πακέτων καλύπτοντας κάθε ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή, μεταξύ των οποίων η Ασφάλιση Αυτοκινήτου και Σκαφών, Κατοικίας και Επαγγελματικής Στέγης, Υγείας, Αστικής Ευθύνης, Μεταφορών και πολλά άλλα ακόμα προγράμματα.