Η SYNDEA δίνει μια νέα υπόσχεση στους πελάτες και στους συνεργάτες της

Η Συνεταιριστική Ασφαλιστική έγινε SYNDEA και με νέο όνομα, σύγχρονες υπηρεσίες, πολυετή εμπειρία και καινοτόμα προϊόντα σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, εξακολουθεί να είναι το «συν στην ασφάλεια σου», είναι τα μηνύματα της νέας της καμπάνιας που βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Η SYNDEA που γεννήθηκε από τις λέξεις SYN+IΔΕΑ, (Synergy + νέες ιδέες ) δίνει μια νέα υπόσχεση στους πελάτες και στους συνεργάτες της, ότι θα ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες τους, με δυναμισμό και μέσα από τη διαρκή εξέλιξή της, διατηρώντας ωστόσο  αναλλοίωτες τις αξίες που την έφεραν ως εδώ.

Η επικοινωνία έχει στόχο να αναδείξει τη μετάβαση αυτή της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στη νέα εποχή, όπου με νέο όνομα και νέα εταιρική ταυτότητα, θα εξακολουθεί να παρέχει στον καταναλωτή ποιοτικές υπηρεσίες  που καλύπτουν τις ανάγκες του, υιοθετώντας ταυτόχρονα νέες ιδέες και καινοτόμες πρακτικές ώστε να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις ενός ολοένα πιο περίπλοκου οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος.  Πάντα Άμεσα, Ανθρώπινα και Αξιόπιστα.

Η ιστοσελίδα της Εταιρίας www.syndea.gr θα είναι από τη Δευτέρα 19/2 «live», ριζικά ανασχεδιασμένη, ενώ νέα εικόνα έχουν ήδη και τα social media της Syndea στις τρεις πλατφόρμες (FB, Linkedin & Instagram).

Στο προσεχές διάστημα η Εταιρία θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση της αναδιαμόρφωσης και του ανασχεδιασμού, όπου κρίνεται απαραίτητο, όλων των εταιρικών εντύπων και εφαρμογών.

Το νέο όνομα και τη νέα εταιρική ταυτότητα μελέτησε και σχεδίασε η Κommigraphics που συνέδεσε αρμονικά τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρίας με τη μετάβαση σε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*