syndea: Στην κεντρική σκηνή της ασφαλιστικής αγοράς

της Ελενας Ερμείδου

Η αυλαία της ασφαλιστικής αγοράς άνοιξε δυνατά το 2024 και στην κεντρική της σκηνή βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα η syndea (πρώην Συνεταιριστική Ασφαλιστική). Είναι έτοιμη να καλωσορίσει τους πελάτες της και τους συνεργάτες, έχοντας διατηρήσει αναλλοίωτες τις αξίες της, και το ανθρώπινο πρόσωπό της.

Μία ασφαλιστική που αλληλεπιδρά με τους ανθρώπους της και με την κοινωνία. Ανεξάντλητα πλούσια στα ‘μέσα’ που διαθέτει για να εκπληρώσει τους σκοπούς της. Με συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία, με διάθεση να προσφέρει πάντα το καλύτερο σε μία αγορά που επί δεκαετίες την εμπιστεύεται και την προτείνει στην υγεία, στη ζωή, στην επιχείρηση.

Και πέραν της γνώσης και εμπειρίας,  γιατί ;

Διότι οι άνθρωποι της έχουν κοινούς στόχους. Διότι όλο το προσωπικό της εταιρείας επιλέγεται με βάση τις ικανότητες, την εκπαίδευση και το πόσο μπορεί να αποδώσει. Διότι αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι της έχουν κοινούς στόχους και είναι ικανοί να αντιμετωπίσουν όποια πρόκληση στο περιβάλλον που εργάζονται.

Διότι, το Διοικητικό Συμβούλιο, συνεργάζεται με επιτροπές στις οποίες έχει αναθέσει εξειδικευμένα θέματα με συγκεκριμένες αρμοδιότητες, αξιολογώντας τις  επιδόσεις τους.

Και τέλος διότι, ανήκει στις μεγάλες οικογένειες του συνεταιριστικού χώρου σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Υιοθετεί ανάλογα με τις ανάγκες της σειρά από πρακτικές και τεχνογνωσία άλλων συνεταιριστικών επιχειρήσεων παγκοσμίως και έτσι ισχυροποιεί τα θεμέλια της επιχείρησης.

Και όλα αυτά μέσω ενός δικτύου δίκτυο 850 σημείων πώλησης στην Ελλάδα. Διανέμει τα προϊόντα της σε αγροτικούς συνεταιρισμούς, συνεταιριστικές τράπεζες, εξουσιοδοτημένους ιδιώτες ασφαλιστές και μέσω των κατευθείαν πωλήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*