Δημήτρης Ζορμπάς, syndea: Μαζί γυρίζουμε σελίδα

της Ελενας Ερμείδου

Η αγαπημένη σε όλους μας Συνεταιριστική Ασφαλιστική μετονομάστη σε syndea και σήμερα μας αποκάλυψε το νέο της πρόσωπο.  Ένα πρόσωπο διάφανο, καθαρό με όραμα και στόχους. Το μεγάλο αυτό βήμα πιστοποιεί την δυναμική μίας τροχιάς που ακολουθεί από το 1978 που ιδρύθηκε με κατεύθυνση το μέλλον.

Διατηρώντας σταθερές αξίες σε όλες τις σχέσεις της, την ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, το ΣΕΒΑΣΜΟ, την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ και την ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ, προσηλωμένη στο όραμά της και στην αποστολή της να ξεχωρίζει στην αγορά, στην εξυπηρέτηση των πελατών της, στοχεύει: Στην Ανάπτυξη συνεργιών με όλες τις οργανώσεις του χώρου της Κοινωνίας και της Οικονομίας.

Το συν στην Ασφάλιση

Η νέα της εταιρική ταυτότητα  – το συν στην Ασφάλιση θα στηρίξει τις αξίες της καινοτομίας και της χρηστής διαχείρισης των κινδύνων. Το όραμα της syndea είναι να στηρίξει με τη μέγιστη αφοσίωση του συνεργάτες της, τους εργαζόμενους και τους πελάτες της. Εχέγγυο στην νέα της πορεία οι συνεχείς επιτυχίες της από το 1978 μέχρι σήμερα και η φερεγγυότητα της.

Τα νέα θεμέλια μπήκαν σήμερα, επενδύουμε στο αύριο και μαζί γυρίζουμε σελίδα’, τόνισε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της syndea Δημήτρης Ζορμπάς.

Την γεμάτο αισιοδοξία και πίστη δήλωση του Δημήτρη Ζορμπά διαδέχτηκε η δήλωση του προέδρου της syndea Αλέξανδου Κοντού, ο οποίος τόνισε ότι το rebranding έγινε με σεβασμό στην ιστορία της εταιρείας ‘συν στην Συνεταιριστική ιδέα’,  και με γνώμονα την αλληλεγγύη, και την διατήρηση του συνεργατικού DNA.

Με την ολοκλήρωση των ομιλιών οι εκπρόσωποι της Συνεταιριστικής μας καλωσόρισαν στην syndea. Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν παρουσία  του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή προέδρου του ΔΣ του ΣΕΚΕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*