Kυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ

Οδεύοντας προς το τέλος μιας χρονιάς γεμάτης εκπλήξεις, ανακατατάξεις και απρόβλεπτα γεγονότα σε παγκόσμια κλίμακα, η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος, παρουσιάζει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΩ».

Όπως ανακοίνωσε η ΕΕΑΕ:

Μια χρονιά που «άνοιξε» αισιόδοξα και με απόφασή μας, αισιόδοξα θα κλείσει! Παρά τις μεγάλες ανακατατάξεις σε όλα, εμείς διατηρούμε την αισιοδοξία μας, γιατί υπάρχει απόφαση να μην πάει άλλη μια χρονιά χαμένη, και να δούμε λύσεις στα θέματά μας, επισημαίνει η Πρόεδρος της Ένωσης στο editorial της.

Συνεχίζουμε με ένα πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ, από τη Γενική μας Συνέλευση, τις εκλογές και το κοκτέιλ που ακολούθησε. Πολλά πρόσωπα.., Μέλη μας, φίλοι και στελέχη της αγοράς, μάς τίμησαν και τους ευχαριστούμε θερμά. Παράλληλα με άψογες διαδικασίες, εκλέχτηκε το νέο ΔΣ μας.

Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΕΑΕ αναγορεύτηκε ο κ. Κωστής Μαυρόπουλος με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ μας. Σε μια εκ βαθέων, αντί άλλης δήλωσης, κατάθεση ψυχής του, τιμά, αναγνωρίζει  και συγκινεί ιδιαίτερα, όλους εμάς τους ανθρώπους που είχαμε την τύχη να συμπορευτούμε μαζί του στα χρόνια της παρουσίας του στα κοινά του κλάδου μας.

Ακολουθεί ο Νομικός μας Σύμβουλος κ. Περικλής Πολυχρονίδης, που αναπτύσσει το θέμα της «Εξέτασης Αιτιάσεων από Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές» σύμφωνα με την Πράξη Εκτελεστικής Επιτροπής 89/5.4.

Στις επόμενες σελίδες, παρουσιάζεται η 4η Εθνική Συνδιάσκεψη των Εκλεγμένων στα Επιμελητήρια Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Ιδιαίτερη αξία προσέδωσε η παρουσία του προέδρου του Bipar Dominique Sizes, που απευθύνθηκε στους συνέδρους, με ομιλία την οποία παραθέτουμε αυτούσια στη συνέχεια, καθώς τα σημεία που θίγονται είναι ιδιαιτέρως σημαντικά για όλους.

Ακολουθεί ο φοροτεχνικός μας σύμβουλος, κ. Νίκος Λάμπρου αναπτύσσοντας τα θέματα  «Ψηφιακό ωράριο και κάρτα εργασίας» και «Ανάλυση της έννοιας Διευθυντικό στέλεχος» που κωδικοποιούνται πλέον με το Προεδρικό Διάταγμα υπ. αριθμ. 80

Η Δημιουργία Επαγγελματικού Ταμείου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, και οι παρουσιάσεις που έγιναν κατά την ανοικτή διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα που διοργανώθηκε από την ΕΑΔΕ, αναπτύσσονται από τον κ. Κώστα Γρηγορόπουλο. Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα!

Μια νέα και δυναμική συνεργάτιδα  της Ένωσης, η κα Αγγελική Ντούρου, πιστοποιημένη εκτιμήτρια έργων τέχνης μας παρουσιάζει την «Σημασία Ασφάλισης των Έργων Τέχνης», καθώς αυτά είναι μοναδικά αποκτήματα και πρέπει και μπορούν να εκτιμηθούν και να ασφαλιστούν !

Στη συνέχεια η κα Δήμητρα Λύχρου, σε συνέντευξη της για την υποχρεωτική ασφάλιση επαγγελματιών, αναλύει τους λόγους που τη ζητούν οι ασφαλιστές αλλά και γιατί αυτές δεν «προχωρούν» μέχρι σήμερα παρά τις διεθνείς τάσεις που έχουν διαμορφωθεί για το θέμα.

Στο πλαίσιο της παροχής δυνατότητας στις διαφημιζόμενες Ασφαλιστικές Εταιρείες στο Διασφαλίζω,  η Groupama Ασφαλιστική μας «ανοίγει» έναν Ορίζοντα επενδυτικής καινοτομίας, και μας παρουσιάζει το νέο δυναμικό επενδυτικό προϊόν της, με την ονομασία HORIZON HYBRID.

Στο «Όπου Γης και Πατρίς» το Διασφαλίζω ανοίγεται σε κάτι διαφορετικό αλλά και τόσο κοντινό σε όλους μας… Ένα σύντομο λογοτεχνικό διήγημα με κεντρικό άξονα το επάγγελμά μας, γραμμένο από το μέλος μας κα Λόπη Ρωμανά. Επιβεβαιώνοντας ότι εμείς οι ασφαλιστές διαθέτουμε πολλά ταλέντα!!

Οι «Ανέπαφες Επαφές» του Χάρη Αλεξόπουλου, ακολουθούν. Μια προσωπική άποψη-αίσθηση,  για τις σχέσεις που διαμορφώνονται στη νέα εποχή και τη δυσκολία επικοινωνίας που αντιμετωπίζουμε.

Στις επόμενες σελίδες του «για να γνωρίζεις», παρουσιάζονται επίκαιρες ειδήσεις από την αγορά μας με ποικίλα θέματα. Επίσης τα νέα μας έντυπα που εκσυγχρονίζονται και γίνονται πιο φιλικά και μοντέρνα.  Ενημερωθείτε με εγκυρότητα!

Και μην ξεχνάτε ότι η συνδρομή σας, είναι το βασικό έσοδο της ΕΕΑΕ, και με την έγκαιρη πληρωμή της, συμβάλλετε ουσιαστικά στην εύρυθμη λειτουργία της και τη βιωσιμότητά της!

Καλές Γιορτές με υγεία και ελπίδα !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*