Από αριστερά: Νίκος Αντιμησάρης, CEO της ERGO, Βασίλης Κουτεντάκης, Chief Retail Banking της Τράπεζας Πειραιώς, Μαριλένα Φραγκή, Διευθύντρια Πωλήσεων Δικτύου Πωλήσεων Bancassurance της ERGO και Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Πωλήσεων της ERGO

ERGO Ασφαλιστική: Ταξίδι στη Λισαβόνα για το Δίκτυο πωλήσεων Bancassurance

Στην πανέμορφη Λισαβόνα πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιβράβευσης του Δικτύου πωλήσεων Bancassurance της ERGO Ασφαλιστικής, με τη συμμετοχή 150 συνεργατών και υψηλόβαθμων στελεχών της Εταιρείας και της Τράπεζας Πειραιώς.

Την επίλεκτη ομάδα του Δικτύου, συνόδευσαν από την ERGO, ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νίκος Αντιμησάρης, ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, ο κ. Στέφανος Στεφανίδης, Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών συνοδευόμενοι και από άλλα Διευθυντικά στελέχη και από την Τράπεζα Πειραιώς ο κ. Βασίλης Κουτεντάκης, Chief Retail Banking, ο κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Σύμβουλος Διοίκησης, και ο κ. Γιάννης Παναγιωτάκης, Head of Bancassurance Business, Senior Director.

Ο κ. Νίκος Αντιμησάρης, CEO της ERGO και Βασίλης Κουτεντάκης, Chief Retail Banking της Τράπεζας Πειραιώς

Οι συνεργάτες της ERGO Ασφαλιστικής απόλαυσαν την ξενάγησή τους στη Λισαβόνα, γνώρισαν τα σημαντικά αξιοθέατα της πόλης, ενώ είχαν τον χρόνο να περιηγηθούν στις γραφικές συνοικίες της πόλης Baixa, Chiado και Alfama.

Το συναρπαστικό ταξίδι συνεχίστηκε με μια ημερήσια εκδρομή στη Σίντρα, μια πόλη που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο. Εκεί είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Palácio Nacional de Sintra αλλά και να θαυμάσουν τα εξαιρετικά κτίρια που είναι χτισμένα με τη ρομαντική αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα.

Στο πλαίσιο του Gala Dinner, το οποίο διοργανώθηκε στο Casa Do Alentejo, πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις για τα επιτυχή αποτελέσματα του Δικτύου Πωλήσεων Bancassurance, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Αντιμησάρης, Κουτεντάκης και Τσαούσης. Παράλληλα στο δείπνο παρουσιάσθηκε η νέα επικεφαλής της Διεύθυνσης Πωλήσεων Bancassurance της ERGO, κα Μαριλένα Φραγκή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*