ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Έξτρα δωρεάν καλύψεις ασφαλιστηρίων συμβολαίων στο Αυτοκίνητο

Με ενημερωτική  εγκύκλιό  της προς το δίκτυο των συνεργατών της η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική γνωστοποίησε  δυο (2) νέες πολύτιμες καλύψεις οι οποίες προσφέρονται χωρίς χρέωση και θα προστεθούν σε όλα τα πακέτα και σε όλες τις χρήσεις των ασφαλιστηρίων συμβολαίων κλάδου αυτοκινήτου.

Αναλυτικά η εγκύκλιος αναφέρει:

“Στην ΜΙΝΕΤΤΑ σταθερή επιδίωξη μας είναι να ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο τρόπο στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και με ευελιξία να προσαρμόζουμε τις προτάσεις και τα προϊόντα μας στις ανάγκες των πελατών.

Ο τομέας της ασφάλισης αυτοκίνητου εξελίσσεται διαρκώς και όσοι υπηρετούμε τον κλάδο οφείλουμε να διαθέτουμε ισχυρά αντανακλαστικά και να εστιάζουμε σε ευέλικτα προγράμματα, παροχές και στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους.

Αξιολογώντας τα νέα δεδομένα και αξιοποιώντας τα σύγχρονα εργαλεία που διαθέτουμε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε για δυο (2) νέες πολύτιμες καλύψεις οι οποίες προσφέρονται χωρίς χρέωση και θα προστεθούν σε όλα τα πακέτα και σε όλες τις χρήσεις των ασφαλιστηρίων συμβολαίων Κλάδου Αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, οι νέες δωρεάν καλύψεις που είναι διαθέσιμες από 03/10/2022, αφορούν:

1. Υλικές Ζημιές από υπαίτιο όχημα εκτός Φιλικού Διακανονισμού (Ε.Ο 51) Σε περίπτωση που έχετε ατύχημα και το όχημα που ευθύνεται εξ ολοκλήρου, δεν είναι ασφαλισμένο σε μια από τις Ασφαλιστικές Εταιρίες που συμμετέχουν στον Φιλικό Διακανονισμό, η ΜΙΝΕΤΤΑ θα αναλάβει να σας αποζημιώσει για τις υλικές ζημιές, συνολικά και ανά ατύχημά έως του ποσού των 6.500 ΕΥΡΩ (ή του εκάστοτε οριζόμενου στη συμφωνία του Φιλικού Διακανονισμού ορίου κάλυψης υλικών ζημιών).

2. Υλικές Ζημιές από υπαίτιο όχημα με αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας (Ε.Ο 52) Σε περίπτωση που έχετε ατύχημα και το όχημα που ευθύνεται εξ ολοκλήρου φέρει αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας, η ΜΙΝΕΤΤΑ θα αναλάβει να σας αποζημιώσει για τις υλικές ζημίες που θα προκληθούν συνολικά και ανά ατύχημα μέχρι το ποσό των € 6.500.

Τόσο οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Πωλήσεων όσο και της Διεύθυνσης Ανάληψης Κινδύνων Κλάδου Αυτοκινήτων, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*