Ξεκινάει η διαδικτυακή συνάντηση – δημοσκόπηση για τους ασφαλιστές

Τα θέματα που απασχολούν τον κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, το κάθε γραφείο, θα τεθούν σήμερα Τρίτη 16 Νοεμβρίου στις 17:00 στην κρίση όλων όσοι συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη του κλάδου με θέμα “Ακούμε τη φωνή σας”.

διαβάστε: Συνάντηση ασφαλιστών: Όλα όσα απασχολούν τον κλάδο επί τάπητος ψηφιακά

Αξίζει η συμμετοχή σας αξίζει η ψήφος σας στην Διαδικτυακή -Δημοσκόπηση- Συνάντηση του κλάδου.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΕΔΩ:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_kKoyRRt6TO62P1g729uWhQ

Η  τηλεσυνάντηση θα έχει ψηφοφορία ηλεκτρονική και  διοργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και την Επιτροπή Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ειδικά για να καταγραφούν οι απόψεις των επαγγελματιών από όλη την Ελλάδα.

Γι΄αυτό και η συμμετοχή επαγγελματιών από διάφορες περιοχές της επικράτειας θα ενισχύσει την διαδικασία αυτή “δημοσκόπησης”. 

Κατά τη διάρκεια της τηλεσυνάντησης  θα ψηφιστούν, και θα διαβαθμιστούν τα θέματα ανάλογα με τα αποτελέσματα αποτελώντας βάση για την συνέχεια, τις διεκδικήσεις, τη συσπείρωση του κλάδου. Η πρωτοβουλία αυτή λόγω του προφίλ δημοσκόπησης  θα αποτελέσει εργαλείο διαλόγου και στο πλαίσιο αυτό διοργανώθηκε από το και έχει το χαρακτηριστικό θέμα: ” Διαδικτυακή Συνάντηση – Δημοσκόπηση – Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών”.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης του Ε.Ε.Α. κ. Δ. Γαβαλάκης αναφέρει ότι η πρωτοβουλία αυτή εγκαινιάζει μια νέα χρήση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας μέσω της οποίας οι εκπρόσωποι του κλάδου θα συγκεντρώσουν στοιχεία για το πώς αξιολογούν οι επαγγελματίες τη διαχείριση των θεμάτων που απασχολούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Η συμμετοχή των επαγγελματιών στην εκδήλωση, παρέχει σε κάθε ασφαλιστικό διαμεσολαβητή τη δυνατότητα να εκφράσει την άποψή του ψηφίζοντας ηλεκτρονικά για κάθε  θέμα που απασχολεί σήμερα τον κλάδο.

Μπορεί επίσης ο καθένας να θέσει και δικό του θέμα προς ψήφιση.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης θα υπάρξει τοποθέτηση του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου, του Γ.Γ του Ε.Ε.Α. και προέδρου της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης κ. Δ. Γαβαλάκη καθώς  και  τοποθετήσεις των προέδρων των Σωματείων  για τα θέματα που αξιολογούν ως σημαντικά για τον κλάδο.

Για καθένα από τα θέματα θα γίνει παρουσίαση και ταυτόχρονα η ανοιχτή δημοσκόπηση με βαθμολόγηση από τους συμμετέχοντες από το 1-5  (ανώνυμα) ώστε να καταγραφεί η ένταση του ενδιαφέροντος των επαγγελματιών για το κάθε θέμα.

Τα Σωματεία που θα συμμετάσχουν είναι  αλφαβητικά:

Πανελλαδικά

ΠΣΑΣ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων – Πρόεδρος κ Γουργούλη Θεοδώρα

ΠΣΣΑΣ – Πανελλήνιος Σύνδεσμος Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων – Πρόεδρος κ. Τοζακίδης Γιάννης

ΠΟΑΔ – Πανελλήνιος Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών – Πρόεδρος κ. Τσολάκης Ηλίας

ΣΕΜΑ – Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – Πρόεδρος κ Τζωρτζωρής Μιχάλης

Αττικής

ΕΕΑΕ – Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος – Πρόεδρος κ. Λύχρου Δήμητρα

ΣΠΑΤΕ – Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Ν. Αττικής – Πρόεδρος κ. Δημητριάδη Μαρία

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*