KPMG: Ξεκίνησε η virtual διαδικασία επιλογής και στελέχωσης προσωπικού

Στις 19 Οκτωβρίου 2021 ξεκίνησε επίσημα η διαδικασία στελέχωσης στις Συμβουλευτικές υπηρεσίες της KPMG, με νέους αποφοίτους Πανεπιστημιακών Σχολών, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου. Πρόκειται για μια καινοτόμα virtual διαδικασία επιλογής και στελέχωσης προσωπικού.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε αποκλειστικά για απόφοιτους Ανωτάτων Ιδρυμάτων της Ελλάδας και του εξωτερικού (σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο) τεχνολογικής, διοικητικής, οικονομικής και θετικής κατεύθυνσης και απευθύνεται σε άτομα που χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, ομαδικότητα, δυναμισμό και προσανατολισμό στο αποτέλεσμα. Η εργασιακή εμπειρία δεν είναι προαπαιτούμενο (0 έως 3 χρόνια), είναι όμως απαραίτητη η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Βοηθούμε τους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν τη μελλοντική τους καριέρα και φροντίζουμε να απασχοληθούν σε τομείς που συνάδουν απόλυτα με τις δεξιότητές τους. Οι επιλεγέντες υποψήφιοι, εντάσσονται επίσημα στον Συμβουλευτικό τομέα της KPMG, ακολουθώντας ένα δομημένο πρόγραμμα onboarding, ενώ παράλληλα ενσωματώνονται σε ομάδες εργασίας λαμβάνοντας συνεχή υποστήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας στην KPMG. 

Οι αιτήσεις των υποψηφίων, μέσω της αποστολής βιογραφικού σημειώματος στο www.justjobs.gr θα ολοκληρωθούν μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2021.

Η διαδικασία επιλογής περιλαμβάνει αρχικά την αποστολή βιογραφικού στην αγγελία μας www.justjobs.gr και ακολουθεί η συμμετοχή σε virtual Κέντρο Αξιολόγησης, όπου οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους και παράλληλα να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα παρουσιάσεων. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διεξαγωγή τεστ δεξιοτήτων και προσωπικών συνεντεύξεων.

KPMG Advisory Graduate Recruitment Program 2021

Οι ικανότητες, οι γνώσεις και οι δεξιότητες των ανθρώπων, είναι ο κεντρικός παράγοντας επιτυχίας της KPMG. Για το λόγο αυτό η KPMG είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία μιας κουλτούρας συνεχούς εκπαίδευσης, η οποία θα βοηθήσει τα νέα στελέχη να αναπτύξουν εμπιστοσύνη στις γνώσεις τους, προκειμένου να χτίσουν την καριέρα που επιθυμούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*