Thesis Brokers: Ενισχύει το εμπορικό τμήμα με την προσθήκη του Γιώργου Κουτούζου

Η Thesis Brokers, μεσίτης ασφαλίσεων που δραστηριοποιείται δυναμικά από το 2002 στις επιχειρηματικές ασφαλίσεις, με εξειδίκευση στην Ασφάλιση Πιστώσεων & Εγγυήσεων, με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο δυναμικό της τον κ. Γιώργο Κουτούζο, ο οποίος εφ’ εξής θα αποτελεί βασικό στέλεχος του εμπορικού μας τμήματος.

Ο Αναστάσιος Καρυστιανός, ιδρυτής & CEO της Thesis Brokers, συναντά επαγγελματικά τον Γιώργο Κουτούζο, σε μια δυναμική συνεργασία πολλά υποσχόμενη για τον χώρο της Ασφάλισης Πιστώσεων, αλλά και ευρύτερα των επιχειρηματικών ασφαλίσεων.

Ο κος Κουτούζος, στην επιτυχημένη 25ετή πορεία του στον ασφαλιστικό χώρο, υπήρξε στέλεχος κατά σειρά των N-N Hellas, Πειραιώς Μεσίτες Ασφαλίσεων, ενώ από τον Μάιο του 2004 εντάχθηκε στην εμπορική διεύθυνση της Euler Hermes Hellas.

Το 2016 ανέλαβε την Διεύθυνση Πωλήσεων της εταιρίας και από την θέση αυτή συνέβαλε επιτυχημένα τόσο στην επίτευξη των στόχων της, όσο και στην ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της, με την ομάδα του.

Έχοντας ως ναυαρχίδα, την μεγάλη τους εμπειρία στον χώρο της Ασφάλισης Πιστώσεων, των αναγκών των επιχειρήσεων και της ευρύτερης αγοράς, η νέα αυτή σύμπραξη θα αποτελέσει εφαλτήριο για την δυναμική ανάπτυξη των εργασιών της Thesis Brokers και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*