back to top
33.3 C
Athens
Πέμπτη 5 Ιουνίου 2025

Το πιο σύγχρονο εργαλείο τιμολόγησης και ο ασφαλιστικός κολοσσός του Fortune 500

Ο ασφαλιστικός κολοσσός του Fortune 500,  Markel επέλεξε το Renew, ένα νέο εργαλείο τιμολόγησης επόμενης γενιάς της hyperexponential, προκειμένου να αναδιαμορφώσει τις εργασίες underwriting στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την hx, η εταιρεία έχει επανασχεδιάσει από το μηδέν το αναλογιστικό σύστημα τιμολόγησης. Συνδυάζοντας τις αναλογιστικές γνώσεις και την τεχνογνωσία, η εταιρεία δημιούργησε το εν λόγω εργαλείο στοχεύοντας στην επίλυση ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες καθημερινά.

- Advertisement -

Το Renew είναι μια πλατφόρμα SaaS, βασισμένη στον ιστό που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τα μικρά, αραιά και κατακερματισμένα σύνολα δεδομένων που κυριαρχούν στην εργασιακή ζωή των ασφαλιστών.

Σύμφωνα με την hx, η εφαρμογή Renew είναι ουσιαστικό μέρος του νέου μοντέλου λειτουργίας που έχει σχεδιαστεί για να τροφοδοτεί τις αναπτυξιακές στρατηγικές της Markel, ενός ομίλου που αποτελείται από 3 πυλώνες: ασφάλειες, επιχειρήσεις και επενδύσεις. Ο ασφαλιστικός βραχίονας παρέχει προστασία έναντι ορισμένων από τους πιο περίπλοκους κινδύνους στον κόσμο.

- Advertisement -

Έχοντας αναπτυχθεί σημαντικά σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια, ο ασφαλιστικός κολοσσός αναφέρει ότι η επένδυση στα σωστά δεδομένα και την σωστή τεχνολογία είναι κρίσιμης σημασίας για την επίτευξη του στόχου του, ως  κορυφαίου εξειδικευμένου ασφαλιστή σε επιλεγμένους τομείς παγκοσμίως.

Ο Simon Cooper-Williams, επικεφαλής ανάπτυξης και υποστήριξης χαρτοφυλακίου του ομίλου Markel δήλωσε: «Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι η τιμολόγηση προστιθέμενης αξίας αποτελεί βασικό μέρος της διαδικασίας underwriting. Eίναι σημαντικό να καινοτομούμε συνεχώς, ενώ αξιοποιούμε τη δύναμη δεδομένων και νέων τεχνολογιών. Η συνεργασία μας με την hx αποτελεί μια σημαντική επένδυση για την αύξηση των δυνατοτήτων τιμολόγησης και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα μας δώσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και θα ενισχύσει τη θέση μας στην αγορά».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δείτε ποιοι και πως δουλεύουν οι Ελβετοί Ασφαλιστές

Ποιοι είναι αυτοί που διανέμουν τα ασφαλιστικά προϊόντα και γιατί οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις βρίσκονται στα πανεπιστήμια

Πίνακες επιτυχόντων των εξετάσεων πιστοποίησης ασφαλιστών στην Αθήνα

Δείτε τους Πίνακες επιτυχόντων των εξετάσεων πιστοποίησης επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα

Γράφοντας Ασφάλειες με το χέρι στην σκανδάλη

Με το χέρι πατημένο στην σκανδάλη  όπλου γίνεται δουλειά ; Και, όμως τα τελευταία χρόνια ένας αρκετά σεβαστός αριθμός ασφαλιστών κυκλοφορεί με το χέρι στην...

“Breakfast Underwriting Webinars” από την Interamerican

Η Interamerican, στοχεύοντας στην ουσιαστική παροχή εξειδικευμένων γνώσεων προς τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς της συμβούλους, το 2023 υλοποίησε μια σειρά διαδικτυακών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της, αναμένοντας το 2025

Νόμος 5162/24: τι ισχύει για την υποχρεωτικότητα κάλυψης των ΙΧ οχημάτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Σύμφωνα με τον Νόμο 5162/2024, από 1/6/25 καθίσταται υποχρεωτική η  ασφάλιση επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. 

Τo νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ε.Ι.Α.Σ.

Επίκαιρες και ενδιαφέρουσες θεματικές επιλογές εμπεριέχει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ιουνίου 2025 του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Τα εξοργιστικά του bancassurance για την ασφάλιση επιχειρήσεων

Η πελάτισσα κατέληξε να αγοράσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ το κόστος του οποίου ήταν 140 ευρώ το χρόνο.

Απεργία στα ΜΜΕ

Σε απεργία στις 5 και στις 12 Ιουνίου προχωρούν οι δημοσιογράφοι μετά την πρόσκληση των ενώσεών τους.

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

O Γ. Χατζηθεοδοσίου στην ΕΡΤ για την υποχρεωτική ασφάλιση επιχειρήσεων

Στο θέμα των ασφαλίστρων στα προγράμματα Υγείας που υφίσταται ακόμα ως πρόβλημα της αγοράς αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου

«Σταθερά Μαζί»: Πάνω από 850 συμμετοχές στα συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο ετήσια συνέδρια της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ για το 2025, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη