back to top
19.4 C
Athens
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2026

«Το επιμελητήριο μας»: Με έργο και όραμα στις εκλογές του ΕΕΑ

Με πρωτοφανή συμμετοχή για τα επιμελητηριακά δεδομένα, με αισιοδοξία και αγωνιστικό πνεύμα έγινε την  Δευτέρα 4 Νοεμβρίου η παρουσίαση των 244 υποψηφίων του συνδυασμού «το επιμελητήριο μας».

Ο επικεφαλής, νυν και εν νέου υποψήφιος Πρόεδρος, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου επισήμανε ότι “αυτό που ενώνει «το επιμελητήριο μας» είναι ότι δεν έχει καμία εξάρτηση από κανέναν, δεν υπηρετεί κομματικές σκοπιμότητες, έχει έργο να επιδείξει και όραμα για να υλοποιήσει στο άμεσο μέλλον.”

- Advertisement -

Με έντονη γυναικεία συμμετοχή καθώς οι υποψήφιες του συνδυασμού στις εκλογές είναι περισσότερες από 60 αλλά και με μεγάλο αριθμό νέων υποψηφίων «το επιμελητήριο μας» διεκδικεί την νίκη στις εκλογές του ΕΕΑ που θα διεξαχθούν στις 30 Νοεμβρίου, 1 και 2 Δεκεμβρίου ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι περιλαμβάνει 60 Προέδρους Σωματείων και Ομοσπονδιών, Ολυμπιονίκες, ακόμα και γνωστούς καλλιτέχνες.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς προλογίζοντας την εκδήλωση εστίασε στο έργο του ΕΕΑ και στην προσφορά του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στην ομιλία του αναφέρθηκε αναλυτικά στον απολογισμό της θητείας του, στην αλλαγή εικόνας του ΕΕΑ που πλέον λειτουργεί ως ένα σύγχρονο επιμελητήριο σε ευρωπαϊκά πρότυπα, στις 42 δωρεάν ανταποδοτικές υπηρεσίες που παρέχει στα μέλη του αλλά και στο πλούσιο κοινωνικό του έργο τονίζοντας ότι επιχειρήσεις και κοινωνία πηγαίνουν χέρι-χέρι.

Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά του ΕΕΑ υπογραμμίζοντας ότι το αποθεματικό του είναι πλέον στα 27 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο και δημιουργήθηκε επί θητείας του.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου έστειλε μήνυμα νίκης αλλά και ενότητας με στόχο την αποτελεσματικότερη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και κάλεσε όλα τα μέλη του ΕΕΑ να προσέλθουν στις κάλπες στις 30 Νοεμβρίου, 1 και 2 Δεκεμβρίου, να ψηφίσουν «το επιμελητήριο μας» για να δώσουν δύναμη στη νέα διοίκηση να διεκδικήσει λύσεις στα σημαντικά προβλήματα των επαγγελματιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ: https://www.toepimelitiriomas.gr/ypopsifioi/

Σχετικές δημοσιεύσεις

Στο Ε.Ε.Α. τη Δευτέρα 28/9 ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣ Αλέξης Τσίπρας

Με στόχο να θέσει στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις προτάσεις των επαγγελματιών

Εκπαιδευτικό σεμινάριο “MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ”

Η ΕΣΑΠΕ, σε συνεργασία με το ΕΙΑΣ και το ΕΕΑ, διοργανώνει το σεμινάριο "MASTERCLASS ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ"

Γ. Χατζηθεοδοσίου : «Η εκτίναξη του ενεργειακού κόστους απειλεί ευθέως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις»

Ο φετινός χειμώνας αναμένεται να είναι εξαιρετικά βαρύς. Όχι γιατί προβλέπεται κάποια ακραία κλιματική επιδείνωση αλλά γιατί το ενεργειακό

Οι 3 προτάσεις του Δ. Γαβαλάκη για την ασφάλιση των φυσικών καταστροφών – Τι προβλέπει ο νέος νόμος για τους πληγέντες

Το νέο πλαίσιο επιχειρεί να συγκεντρώσει σε ένα ενιαίο σύστημα τις διαδικασίες και τις προϋποθέσεις κρατικής αρωγής

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στα γραφεία της Karavias Underwriting Agency στελέχη από το συνδικάτο των LLOYD’S

Η συνεργασία και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας ανοίγουν τον δρόμο για νέες ασφαλιστικές λύσεις, αναφέρει η Karavias Underwriting Agency

ΛΕΞΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ #5 COMBINED RATIO: Ο δείκτης που αποκαλύπτει την πραγματική εικόνα της ασφάλισης

Μια ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να αυξάνει τα ασφάλιστρά της, να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της και να κερδίζει μερίδιο αγοράς.

Financial Planning Forum: Η ασφαλιστική αγορά δίνει ραντεβού στις 20 Οκτωβρίου με ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές πρόγραμμα

Η ασφαλιστική αγορά έχει το δικό της σημαντικό ραντεβού αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη

Ν. Κεχαγιάογλου/Κ2: Πώς θα αυξηθεί η παραγωγή στην Περιουσία

Πολλοί ενδιαφέρονται να ασφαλίσουν τις ιδιόκτητες κατοικίες τους έναντι των ζημιών που δυνητικά προκαλούν οι φυσικές καταστροφές, λίγοι υπογράφουν διευκρινίζει, μιλώντας στo IW.gr o Διευθύνων Σύμβουλος της K2

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Σε μία συγκυρία πιέσεων, η βιομηχανία ξεχωρίζει ως σταθερός πυλώνας ανάπτυξης για την Ελλάδα

Παρά την αυξημένη αβεβαιότητα, οι πωλήσεις του ελληνικού επιχειρηματικού τομέα συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά, με δυναμική αντίστοιχη της ευρωπαϊκής.

Οι λευκές γραμμές που μειώνουν τα τροχαία

Έρευνα που ξεκίνησε το 1957 στις ΗΠΑ κατέγραψε μείωση 19% στα τροχαία ατυχήματα μετά την τοποθέτηση λευκών γραμμών

Στα γραφεία της Karavias Underwriting Agency στελέχη από το συνδικάτο των LLOYD’S

Η συνεργασία και η ανταλλαγή τεχνογνωσίας ανοίγουν τον δρόμο για νέες ασφαλιστικές λύσεις, αναφέρει η Karavias Underwriting Agency

ΛΕΞΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ #5 COMBINED RATIO: Ο δείκτης που αποκαλύπτει την πραγματική εικόνα της ασφάλισης

Μια ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να αυξάνει τα ασφάλιστρά της, να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της και να κερδίζει μερίδιο αγοράς.

Financial Planning Forum: Η ασφαλιστική αγορά δίνει ραντεβού στις 20 Οκτωβρίου με ένα πολυσυλλεκτικό διεθνές πρόγραμμα

Η ασφαλιστική αγορά έχει το δικό της σημαντικό ραντεβού αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη