back to top
21.6 C
Athens
Τετάρτη 23 Απριλίου 2025

N. Μακρόπουλος: Η ιδιωτική ασφάλιση γιορτάζει 365 ημέρες τον χρόνο

Μέρα εορτής για την Ιδιωτική Ασφάλιση η 11η Νοεμβρίου. Εορτάζει ο θεσμός και η προσφορά του στην κοινωνία και την οικονομία.
Στην Ευρώπη Ασφαλιστική, τιμούμε την ιδιωτική ασφάλιση καθημερινά, με την παροχή σύγχρονων – καινοτόμων προγραμμάτων, αλλά και με την άμεση ανταπόκριση σε όσους ασφαλισμένους μας η «κακή στιγμή» τους υποχρεώνει να κάνουν χρήση των συμβολαίων τους.

Επί 45 χρόνια η Ευρώπη Ασφαλιστική στηρίζει αδιάλειπτα στους πελάτες της. Το πρώτο διάστημα επικεντρώνοντας τη δράση της στους μεγάλους εμπορικούς και βιομηχανικούς κινδύνους, με συμβάσεις ασφάλισης βιομηχανιών, παραγωγικών και εξαγωγικών μονάδων, μεγάλων δικτύων λιανικής και χονδρικής διακίνησης αγαθών, αλλά και ισχυρών ομίλων παροχής υπηρεσιών.
Με τα χρόνια, η Ευρώπη Ασφαλιστική επεκτάθηκε και σε άλλους κλάδους των Γενικών Ασφαλίσεων, διαθέτοντας πλέον παρουσία σε όλους τους επιμέρους τομείς ασφάλισης.
Το τελευταίο διάστημα επιχείρησε, με μεγάλη επιτυχία και με τη στήριξη νέων συνεργατών, ένα δυναμικότερο άνοιγμα στον τομέα της λιανικής, καταγράφοντας ήδη από πέρυσι υψηλότατους ρυθμούς ανάπτυξης, αλλά και διατηρώντας αλώβητη την κερδοφορία της και, πάνω απ΄ όλα, τη φερεγγυότητάς της.

- Advertisement -

Έχοντας περάσει επιτυχώς τα stress test που ολοκλήρωσε πρόσφατα η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και προετοιμαστεί σε απόλυτο βαθμό για την προσαρμογή της στο νέο εποπτικό περιβάλλον, το Solvency II, η Ευρώπη Ασφαλιστική, θα συνεχίσει να εορτάζει, καθημερινά, την Ιδιωτική Ασφάλιση.
Διότι, ως θεσμός, πρέπει να παραμένει «ζωντανός» στη συνείδηση όλων μας, όχι μόνο την 11η Νοεμβρίου, αλλά 365 το χρόνο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ευρώπη Ασφαλιστική: Έτοιμη για εξαγορές στις ασφάλειες

Η Intracom θα παραχωρήσει μέρος των δικαιωμάτων προτίμησής της στον Νίκο Μακρόπουλο, ιδρυτή της Ευρώπη Ασφαλιστική, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα κατέχει το 13,4% της εισηγμένης.

Ευρώπη Holdings: Τα 68,3 εκατ. ευρώ της ΑΜΚ και οι νέες εξαγορές στον ασφαλιστικό κλάδο 

Προ των πυλών βρίσκεται η κεφαλαιακή αύξηση των 68,338 εκατ. ευρώ, που δρομολογεί η Ευρώπη Holdings, θυγατρική εταιρεία της Intracom.

Η ΕΥΡΩΠΗ HOLDINGS ανακοινώνει την εξαγορά του 65% της Ευρώπη Ασφαλιστικής

Η Ευρώπη Holdings ανακοινώνει την επιτυχή ολοκλήρωση της εξαγοράς ποσοστού 65% της Ευρώπη Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού

Στην τελική ευθεία το deal της “Ευρώπη Ασφαλιστική”

Το πράσινο φως έδωσε η ΤτΕ για το deal μεταξύ δύο ηγετικών φυσιογνωμιών του επιχειρείν.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Ευρώπη Ασφαλιστική: Έτοιμη για εξαγορές στις ασφάλειες

Η Intracom θα παραχωρήσει μέρος των δικαιωμάτων προτίμησής της στον Νίκο Μακρόπουλο, ιδρυτή της Ευρώπη Ασφαλιστική, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα κατέχει το 13,4% της εισηγμένης.

Τι συζήτησαν Κ. Πιερρακάκης, Αλ. Σαρρηγεωργίου, Ελ. Παπασπυροπούλου

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Πάντος Director Life Insurance της Groupama για τα θέματα ασφάλισης υγείας στην Ελλάδα....

Σπ. Λαθούρης: «Η Howden παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης που προσαρμόζονται σε κάθε επιχειρηματικό μοντέλο»

Με αδιαμφισβήτητη διεθνή εμπειρία, η Howden Hellas είναι η μόνη εξολοκλήρου καθετοποιημένη εταιρεία στην Ελλάδα

Φ. Μιχάλη (NN Hellas): Το δημογραφικό πρόβλημα είναι υπαρκτό και εντείνεται

Για τις κινήσεις που μπορεί να κάνει από νωρίς ένας σύγχρονος πολίτης με στόχο να είναι διασφαλισμένος στην ηλικία της σύνταξής του έκανε λόγο η Πρόεδρος ΔΣ και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ για τη συγχώνευση Baloise – Helvetia

Με ιδιαίτερη χαρά η ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Γ.Α ανακοινώνει ότι ο μέτοχος μειοψηφίας Ελβετικός Όμιλος Baloise και ο Ελβετικός Όμιλος Helvetia πρόκειται να ενωθούν

Νέο δωρεάν ηλεκτρονικό σεμινάριο του EEA για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα

Η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών διοργανώνει το δεύτερο κατά σειρά, δωρέαν, webinar

Μega – συγχώνευση στην ελβετική αγορά

Οι ελβετικοί ασφαλιστικοί όμιλοι Helvetia και Baloise αποκάλυψαν προ ολίγων ωρών τα σχέδια περί συγχώνευσής τους. Η εν λόγω κίνηση

Οι ψηφιακοί κίνδυνοι που κρύβει η χρήση AI για τη δημιουργία action figures και χαρακτήρων Ghibli

Τις τελευταίες ημέρες μία νέα τάση έχει κατακλύσει το διαδίκτυο: Πρόκειται για εικόνες τύπου anime εμπνευσμένες από το Studio Ghibli και action figures που

Ολα για την προστασία των επιχειρήσεων παίζονται τώρα

Η κυβέρνηση έχει πολλά γερά χαρτιά στα χέρια της για να διαχειριστεί τους κινδύνους. Με αυτά τα χαρτιά περιμένουμε να κάνει τα επόμενα της βήματα ...