back to top
14 C
Athens
Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2026

Ήταν όλοι εκεί για το νέο concept του 5ου τραπεζικού πόλου

Mε τη -σπάνια- εμφάνιση του μεγαλομετόχου της Thrivest Γιάννη Καϋμενάκη, του επίσης μεγαλομετόχου Αλέξανδρου Εξάρχου αλλά και με την εντυπωσιακή προσέλευση του συνόλου του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και του Διοικητή της ΤτΕ, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του πρώτου Τραπεζικού Καταστήματος Νέας Εμπειρίας της Credia Bank στην οδό Σκουφά 3 στο Κολωνάκι.

Eκεί παρουσιάστηκε ένα νέο, πρωτοποριακό concept με έμπνευση, καινοτομία και στο επίκεντρο, τον άνθρωπο.

- Advertisement -
  • H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία η Credia Bank βρίσκεται σε πλήρη μετασχηματισμό μετά τη συγχώνευση και την λειτουργική ενοποίηση Attica Bank και Παγκρήτιας αλλά και την επικείμενη εξαγορά της HSBC στη Μάλτα.

Το νέο concept καταστημάτων της Credia Bank αποτελεί μέρος της νέας εκκίνησης της Τράπεζας και εκφράζει στην πράξη το όραμά της.

- Advertisement -
  • Μια αναβαθμισμένη εμπειρία, προσβάσιμη σε όλους, που θέτει σε προτεραιότητα την προσωποποιημένη επαφή με τον πελάτη, με ανθρώπινη προσέγγιση και χρήση της τεχνολογίας.
  • Αυτό το νέο concept, έρχεται για να συμπληρώσει την ανθρωποκεντρική προσέγγιση που ήδη εφαρμόζεται στα καταστήματα της CrediaBank: οι πόρτες είναι ανοικτές χωρίς ραντεβού, με ταμεία που λειτουργούν όλη την ημέρα, για άμεση εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή.

Ο νέος σχεδιασμός των καταστημάτων προωθεί την ανθρώπινη επαφή στους χώρους ταμειακών συναλλαγών που φέρνουν τους ανθρώπους της Τράπεζας και τους πελάτες στο ίδιο επίπεδο οπτικής επαφής.

Η Τράπεζα εξελίσσεται σε έναν φιλόξενο χώρο συνεργασίας και αλληλεπίδρασης με σεβασμό και ενσυναίσθηση.

Διαβάστε περισσότερα στο banks.com.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ασφαλιστικές, τράπεζες, νοσοκομεία: Οι συμμαχίες μετουσιώνουν την αγορά

Μετουσιώνονται οι τράπεζες και τα νοσοκομεία σε ασφαλιστικές; Και πως θα είναι η επόμενη ημέρα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;

“Καμπανάκι” της Attica Bank για τις τραπεζοασφαλίσεις

Το... καμπανάκι της έναρξης του Χρηματιστηρίου Αθηνών χτύπησε την Πέμπτη η διευθύνουσα σύμβουλος της Attica Bank, Ελένη Βρεττού.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Στρατηγική εμπορική συμφωνία της Τειρεσίας με την Equifax

Nέες καινοτόμες υπηρεσίες Γραφείου Πίστης στην Ελλάδα

Γ. Καραβίας: Το ελληνικό δημόσιο θα πληρώσει τις ζημιές του μπλακάουτ στο FIR

Τι αναφέρει η ΥΠΑ για τον εντοπισμό της βλάβης - Οι νέοι πομποδέκτες και οι αποζημιώσεις της Aegean

Ψηλά οι μετοχές των Interlife – Ευρώπη Holdings

Πού αποδίδονται οι νέες αξιοσημείωτες χρηματιστηριακές επιδόσεις των δύο εταιρειών

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στρατηγική εμπορική συμφωνία της Τειρεσίας με την Equifax

Nέες καινοτόμες υπηρεσίες Γραφείου Πίστης στην Ελλάδα

Νέα Εθνική Στρατηγική για την Ποιότητα Φροντίδας και την Ασφάλεια Ασθενών: Η Ελλάδα στο επίκεντρο διεθνούς επιστημονικής δημοσίευσης

Η εμπειρία της Ελλάδας αναδεικνύεται ως παράδειγμα συμμετοχικής και τεκμηριωμένης χάραξης πολιτικής – Βέλτιστες πρακτικές σε 4 βασικούς τομείς

Βουτιά 20% στα αντασφάλιστρα, ψηλά η κερδοφορία

Η εξομάλυνση των τιμών μπρος τα κάτω θα συνεχιστεί, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μεγάλων μεσιτών αντασφάλισης, για όλο το 2026

Καίρια συνάντηση σήμερα στην ΤτΕ για το θέμα των προμηθειών με ΕΕΑ, ΕΑΕΕ και Σωματεία

Η έκβαση της συνάντησης αναμένεται να καθορίσει τα επόμενα βήματα του κλάδου σε θεσμικό και νομικό επίπεδο

Επενδύοντας στους ανθρώπους: η διαχρονική αξία στον ασφαλιστικό κλάδο

Ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα οργανισμού που θέτει τον άνθρωπο στο επίκεντρο της στρατηγικής του