back to top
16.2 C
Athens
Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2025

Ήταν όλοι εκεί για το νέο concept του 5ου τραπεζικού πόλου

Mε τη -σπάνια- εμφάνιση του μεγαλομετόχου της Thrivest Γιάννη Καϋμενάκη, του επίσης μεγαλομετόχου Αλέξανδρου Εξάρχου αλλά και με την εντυπωσιακή προσέλευση του συνόλου του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης και του Διοικητή της ΤτΕ, πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ τα εγκαίνια του πρώτου Τραπεζικού Καταστήματος Νέας Εμπειρίας της Credia Bank στην οδό Σκουφά 3 στο Κολωνάκι.

Eκεί παρουσιάστηκε ένα νέο, πρωτοποριακό concept με έμπνευση, καινοτομία και στο επίκεντρο, τον άνθρωπο.

- Advertisement -
  • H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία η Credia Bank βρίσκεται σε πλήρη μετασχηματισμό μετά τη συγχώνευση και την λειτουργική ενοποίηση Attica Bank και Παγκρήτιας αλλά και την επικείμενη εξαγορά της HSBC στη Μάλτα.

Το νέο concept καταστημάτων της Credia Bank αποτελεί μέρος της νέας εκκίνησης της Τράπεζας και εκφράζει στην πράξη το όραμά της.

- Advertisement -
  • Μια αναβαθμισμένη εμπειρία, προσβάσιμη σε όλους, που θέτει σε προτεραιότητα την προσωποποιημένη επαφή με τον πελάτη, με ανθρώπινη προσέγγιση και χρήση της τεχνολογίας.
  • Αυτό το νέο concept, έρχεται για να συμπληρώσει την ανθρωποκεντρική προσέγγιση που ήδη εφαρμόζεται στα καταστήματα της CrediaBank: οι πόρτες είναι ανοικτές χωρίς ραντεβού, με ταμεία που λειτουργούν όλη την ημέρα, για άμεση εξυπηρέτηση οποιαδήποτε στιγμή.

Ο νέος σχεδιασμός των καταστημάτων προωθεί την ανθρώπινη επαφή στους χώρους ταμειακών συναλλαγών που φέρνουν τους ανθρώπους της Τράπεζας και τους πελάτες στο ίδιο επίπεδο οπτικής επαφής.

Η Τράπεζα εξελίσσεται σε έναν φιλόξενο χώρο συνεργασίας και αλληλεπίδρασης με σεβασμό και ενσυναίσθηση.

Διαβάστε περισσότερα στο banks.com.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Ασφαλιστικές, τράπεζες, νοσοκομεία: Οι συμμαχίες μετουσιώνουν την αγορά

Μετουσιώνονται οι τράπεζες και τα νοσοκομεία σε ασφαλιστικές; Και πως θα είναι η επόμενη ημέρα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;

“Καμπανάκι” της Attica Bank για τις τραπεζοασφαλίσεις

Το... καμπανάκι της έναρξης του Χρηματιστηρίου Αθηνών χτύπησε την Πέμπτη η διευθύνουσα σύμβουλος της Attica Bank, Ελένη Βρεττού.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Αναρτήθηκαν τα τέλη κυκλοφορίας 2026 στην πλατφόρμα myCAR της ΑΑΔΕ

Οι πολίτες έχουν στη διάθεσή τους περίπου δύο μήνες για να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους

Allianz Trade: Τι θα πρέπει να προσέξουμε για να έχουμε

Οι κίνδυνοι των κυκλικών συμφωνιών στην ΤΝ και τα ανέφικτα σχέδια για τους σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

«100 Χρόνια ΕΕΑ – Τιμώντας το Παρελθόν, Δημιουργώντας το Μέλλον»: Με τον Γιώργο Νταλάρα 24/11 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Η επετειακή εκδήλωση αποτελεί κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον επαγγελματικό και οικονομικό κόσμο

Η Οδική Ασφάλεια ξεκινά από την Παιδεία – «In Motion for Safety» στο ΕΜΠ

Κάθε ζωή που σώζεται στον δρόμο είναι ένα βήμα προς μια πιο ώριμη και ευαισθητοποιημένη κοινωνία

Νέα ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα από την Υδρόγειο Ασφαλιστική για νέους επαγγελματίες

Η πλατφόρμα συνδυάζει θεωρητικές ενότητες με πρακτικές δοκιμασίες που εστιάζουν στις εξετάσεις της Τράπεζας της Ελλάδος

Μελέτη σε 14 εκατομμύρια παιδιά δείχνει ότι η λοίμωξη COVID-19 ενέχει μεγαλύτερο καρδιολογικό κίνδυνο από τον εμβολιασμό

Η μελέτη πραγματοποιήθηκε από ερευνητές των Πανεπιστημίων Κέιμπριτζ και Εδιμβούργου, καθώς και του University College London

O Γ. Χατζηθεοδοσίου στο 72o Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Ο Πρόεδρος του ΕΕΑ στάθηκε ιδιαίτερα σε πρωτοβουλίες του φορέα που ενισχύουν τον ρόλο των γυναικών στο ελληνικό επιχειρείν