back to top
26.1 C
Athens
Παρασκευή 22 Μαΐου 2026

Η παρουσία της ARAG στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων διαρκούς παρουσίας της ARAG στην Ελλάδα (1972-2022) και της συνακόλουθης καταξίωσης της εταιρίας στις επιλογές των ασφαλισμένων ως ο διεθνής, μόνος ανεξάρτητος και πλήρως εξειδικευμένος ποιοτικός ασφαλιστής Νομικής Προστασίας στην ελληνική αγορά, η εταιρία έκανε φέτος εμφανή την παρουσία της στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Διοργανώθηκε (σε συνεργασία με την insurance innovation) η παρουσία της εταιρίας σε ειδικό εκθεσιακό χώρο, με προώθηση και προβολή των ασφαλιστικών της προγραμμάτων και υπηρεσιών προς όλους τους ενδιαφερομένους επισκέπτες της έκθεσης για την ενημέρωσή τους και προς ανταλλαγή πληροφοριών, ενώ παράλληλα γίνονταν προωθητικές προβολές και συνεντεύξεις.

- Advertisement -

Δημιουργήθηκε ένα ειδικό ένθετο για την περίσταση με τον πανηγυρικό τίτλο «50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» στο οποίο γίνεται συνοπτική αναφορά στην ιστορία της εταιρίας, στην πορεία του ελληνικού υποκαταστήματος, στις εταιρικές αξίες και αρχές, στα πλεονεκτήματά μας απέναντι στον ανταγωνισμό, στα παλιά και νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αλλά λόγος γίνεται επίσης και για τις δράσεις κοινωνικής ευθύνης και τις διεθνείς διακρίσεις της ARAG Hellas.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Carglass®: Δυναμικό παρών στην 31η Διεθνή Έκθεση AGROTICA 2026

Η συμμετοχή της εταιρείας ανέδειξε την προτεραιότητα που δίνει στην άμεση αποκατάσταση θραύσεων κρυστάλλων σε επαγγελματικά οχήματα

Στη Βουλή το νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Αναμένεται να συζητηθεί και να ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ώστε οι νέες διατάξεις να τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2026

Σε δημόσια διαβούλευση η «Φορολογική Μεταρρύθμιση για το Δημογραφικό και τη Μεσαία Τάξη»

Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει το σύνολο των μέτρων που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ

Σημαντικές τοποθετήσεις Πελαγίδη, ανάλυση Μαύρου και εξειδίκευση μέτρων ΔΕΘ από τους φοροτεχνικούς στο ΕΑΑ

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο Πρόεδρος του ΕΕΑ Γ. Χατζηθεοδοσίου επισήμανε τον αποκλεισμό που αντιμετωπίζουν οι ΜμΕ από τις τράπεζες

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Στην Trastor 3 ακίνητα της Εθνικής Ασφαλιστικής

Έναντι τιμήματος 38,6 εκατ. ευρώ – Δείτε τη σχετική ανακοίνωση

13th Digital Banking Forum powered by Salesforce: «Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις της επόμενης γενιάς του ΑΙ για τον χρηματοπιστωτικό τομέα»

Το #dbfo26 πραγματοποιείται υβριδικά στο Divani Caravel και στην πλατφόρμα LiveOn Events+ στις 26/5, υπό τη διοργάνωση της ethosEvents

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

eSafe Cyber Security Hellas και Cato Networks ανέδειξαν το μέλλον του AI-native SASE

Ένα exclusive roundtable event, αφιερωμένo στις νέες αρχιτεκτονικές ασφάλειας και στη μετάβαση σε AI-native υποδομές

ΕΥΡΩΠΗ Holdings: Ξεκινά η διαδικασία συγχώνευσης με την CrediaBank

Ν. Μακρόπουλος: «Επιταχύνουμε συνδυάζοντας τις ικανότητές μας στην ασφαλιστική αναδοχή και μεσιτεία με το πανελλαδικό δίκτυο διανομής και την ψηφιακή εμβέλεια της τράπεζας»

Δ. Μαζαράκης από την Ύδρα: Καμία πρόοδος στην Υγεία

Τι απάντησε ο CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής σε σχετική ερώτηση του «IW» στην 26η Συνάντηση των (Αντ)ασφαλιστών

Διήμερο webinar ΕΕΑ-ΕΙΑΣ για την επίδραση της ΤΝ στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε 2 διαδικτυακές συναντήσεις, 25 και 27 Μαΐου – Δείτε τη θεματολογία και τους εισηγητές, δηλώστε δωρεάν συμμετοχή