back to top
31.4 C
Athens
Σάββατο 5 Ιουλίου 2025

Εθνική Ασφαλιστική: Μια λαμπερή γιορτή για τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού της Δικτύου

Η Εθνική Ασφαλιστική, με διαχρονική δέσμευση στην αναγνώριση και επιβράβευση των ανθρώπων της, διοργάνωσε στις 28 Μαρτίου 2025 μια εντυπωσιακή Βραδιά Βραβεύσεων για τους συνεργάτες του εταιρικού της δικτύου.

Με κεντρικό μήνυμα «Τα καλύτερα έρχονται», η φετινή εκδήλωση ανέδειξε την αφοσίωση και τις εξαιρετικές επιδόσεις των κορυφαίων συνεργατών, επιβεβαιώνοντας την δέσμευση της Εταιρίας στην αριστεία και την εξέλιξη.

- Advertisement -

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Μαζαράκης, στην ομιλία του επισήμανε τη διαρκή πορεία ανάπτυξης της εταιρίας και τους στρατηγικούς της στόχους για το μέλλον. Δίνοντας τα θερμά του συγχαρητήρια για τα θεαματικά αποτελέσματα των συνεργατών που διακρίθηκαν, αναφέρθηκε στην ουσία της ασφάλισης, όπως αυτή αποτυπώνεται στο πρόσωπο κάθε επαγγελματία ασφαλιστή της Εταιρίας, ενώ τόνισε τη σημασία του εταιρικού δικτύου στη δυναμική εξέλιξη της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στρέφοντας το βλέμμα στο μέλλον, ο κ. Μαζαράκης τόνισε πως «Τα καλύτερα έρχονται – και έρχονται επειδή τα χτίζουμε μαζί». Αναφέρθηκε στον μετασχηματισμό της Εταιρίας, τονίζοντας ότι η πρόοδος δεν έρχεται χωρίς αλλαγή και ότι η Εθνική Ασφαλιστική επενδύει στη νέα νοοτροπία, την προσαρμοστικότητα και την καινοτομία.

- Advertisement -

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Μαζαράκης δήλωσε: «Επενδύουμε, αλλάζουμε, προχωράμε μαζί.

Η επόμενη μέρα της Εθνικής Ασφαλιστικής χτίζεται από όλους εμάς από κοινού. Το μέλλον αυτό δεν σκοπεύουμε να το περιμένουμε, αλλά να το δημιουργήσουμε μέσα από τις επιλογές μας, τη δουλειά μας και τη συνεργασία μας.

Είμαι υπερήφανος για όσα έχουμε επιτύχει μέχρι σήμερα, αλλά ακόμη περισσότερο για όσα έρχονται. Συνεχίζουμε κάθε μέρα –μαζί – με πίστη, με σχέδιο, με ενότητα».

Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, ο οποίος συνεχάρη τους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής και αναφέρθηκε στις σημαντικές επιδόσεις που πέτυχε η εταιρία το 2024. Συγκεκριμένα, το Εταιρικό Δίκτυο σημείωσε αύξηση 14% στις νέες πωλήσεις UL, 36% στο χαρτοφυλάκιο κατοικίας, 61% στις επιχειρήσεις, 19% στο χαρτοφυλάκιο ομαδικών Ζωής & Υγείας και 13% αύξηση στο αντίστοιχο χαρτοφυλάκιο Corporate πυρός, Αστικής Ευθύνης και λοιπών γενικών κλάδων.

Εστιάζοντας στους επόμενους παραγωγικούς στόχους της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο κ. Ζερβουδάκης τόνισε πως προτεραιότητα είναι η περαιτέρω βελτίωσης της σύνθεσης της παραγωγής και η αύξηση της παραγωγικότητας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε ψηλότερα και να διεκδικήσουμε αποφασιστικά τις τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης των εργασιών μας, υποστηρίζοντας με δέσμευση τους ασφαλισμένους μας και διεισδύοντας σε νέες αγορές. Η αποφασιστικότητα και το όραμά μας θα μας οδηγήσουν σε νέους ορίζοντες».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ_ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε μια βραδιά γεμάτη λάμψη, έμπνευση και εορταστική διάθεση και με τη συμμετοχή 650 διακεκριμένων καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ήταν στελέχη και διοικητικό προσωπικό της Εθνικής Ασφαλιστικής, συνεργάτες και εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου.

Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, προσφέροντας ζωντάνια και ενθουσιασμό στο κοινό. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό live music act από τους Prestige the Band, που δημιούργησαν μια γιορτινή ατμόσφαιρα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Την επόμενη ημέρα, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου Πωλήσεων, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις που ανέλυσαν τις τελευταίες τάσεις της αγοράς καθώς και τις εξελίξεις και προοπτικές του ασφαλιστικού κλάδου.

Οι εν λόγω παρουσιάσεις προσέφεραν πολύτιμες γνώσεις και στρατηγικές για την ενίσχυση της επαγγελματικής τους δραστηριότητας, καθώς και για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

 

Διαβάστε επίσης:

“Η Εθνική Ασφαλιστική αλλάζει, τα καλύτερα έρχονται”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Γιατί οι τράπεζες «ξαναθυμούνται» τον ασφαλιστικό κλάδο

Έμπειρος τραπεζίτης, σχολιάζοντας την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής από την Τράπεζα Πειραιώς, τονίζει με νόημα ότι «μετά από μια περίοδο δεκαπέντε

Η Εθνική Ασφαλιστική ανέδειξε την ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για μια κοινωνία ανθεκτική στην κλιματική αλλαγή

Με κεντρικό μήνυμα την ανάγκη για συλλογική δράση και θεσμική συνεργασία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Δημήτρης Μαζαράκης

ΕΑΔΕ: Πραγματοποίηση συνάντησης με την Εθνική Ασφαλιστική

Σε θετικό κλίμα και με διάθεση ουσιαστικού διαλόγου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Εθνική Ασφαλιστική: Παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με προτεραιότητα τη μέριμνα και φροντίδα για όλους τους ασφαλισμένους μας

Σε ανακοίνωση της Εθνικής Ασφαλιστικής με τίτλο “παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με προτεραιότητα τη μέριμνα και φροντίδα

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Γ. Καντώρος: Η Interamerican βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της ιστορίας της

Με μια ξεχωριστή γιορτή στο Μουσείο Βορρέ, η Interamerican βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων

12η Eθελοντική Aιμοδοσία: Ο Πάνορμος δείχνει τι σημαίνει αλληλεγγύη στην πράξη!

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 12η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ, στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου.

Ανακοίνωση για την εταιρεία «INSURANCE JSC DALLBOGG: LIFE AND HEALTH»

Σε συνέχεια του από 13.06.2025 Δελτίου Τύπου της Τράπεζας της Ελλάδος, διά του οποίου ανακοινώθηκε, με απόφαση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικής

Eurolife FFH: νέα συνεργασία με τη LIMRA για την εκπαίδευση των συνεργατών της

Για τη Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, αξία έχει να βρίσκεται διαρκώς δίπλα στους συνεργάτες της, γι’ αυτό και έχει δεσμευτεί

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Kβαντική υπολογιστική: Με 3 τρόπους απειλεί την παγκόσμια κυβερνοασφάλεια

Ευάλωτα τα οικονομικά, κυβερνητικά και εταιρικά δεδομένα χωρίς διεθνή συντονισμό και έγκαιρες αναβαθμίσεις υποδομών, προειδοποιεί η Kaspersky

Γ. Καντώρος: Η Interamerican βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της ιστορίας της

Με μια ξεχωριστή γιορτή στο Μουσείο Βορρέ, η Interamerican βράβευσε τους κορυφαίους συνεργάτες των Δικτύων Πωλήσεων

12η Eθελοντική Aιμοδοσία: Ο Πάνορμος δείχνει τι σημαίνει αλληλεγγύη στην πράξη!

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2025 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 12η Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ, στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Λαϊκού Νοσοκομείου.

Ανακοίνωση για την εταιρεία «INSURANCE JSC DALLBOGG: LIFE AND HEALTH»

Σε συνέχεια του από 13.06.2025 Δελτίου Τύπου της Τράπεζας της Ελλάδος, διά του οποίου ανακοινώθηκε, με απόφαση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικής

Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο 11th MedTech Conference!

Η αγορά των ιατροτεχνολογικών προϊόντων περνά μια κρίσιμη καμπή – με τις μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ, τις θεσμικές παρεμβάσεις και τις χρόνιες προκλήσεις