back to top
37.5 C
Athens
Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025

Απονεμήθηκε στον Phillipe Donnet, CEO του Ομίλου Generali το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (HΠΑ)

Η Ένωση Εξωτερικής Πολιτικής απένειμε στον CEO του Ομίλου Generali, κ. Phillipe Donnet το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κατά την διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης των Οικονομικών Υπηρεσιών 2023.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου τιμήθηκε από τους κ.κ. Larry Fink (Πρόεδρο & CEO της BlackRock) και Harry A. Fernandez (Πρόεδρο & CEO της MSCI). Η αναγνώριση αυτή αποτελεί επιβράβευση του κ. Donnet για τη δέσμευσή του στην επίτευξη του στόχου της Βιωσιμότητας που βρίσκεται στον πυρήνα της στρατηγικής “Lifetime Partner: 24 Driving Growth” της Generali.

- Advertisement -

Το Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης απονέμεται σε άτομα και εταιρείες που έχουν δεσμευτεί ως προς την επιτυχημένη ανάληψη του ρόλου του Υπεύθυνου Εταιρικού Πολίτη μέσα στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούνται. Η Ένωση Εξωτερικής Πολιτικής αποτελεί το παλαιότερο Αμερικανικό think tank, του οποίου τα μέλη προέρχονται  από την Δημοκρατική και Ρεμπουμπλικανική πτέρυγα. Ο φορέας λειτουργεί ως καταλύτης για την ευαισθητοποίηση, την κατανόηση και τον σχηματισμό ενήμερων και τεκμηριωμένων θέσεων για την Εξωτερική Πολιτική των Η.Π.Α. και τα παγκόσμια ζητήματα. Μέσα από τα αντικειμενικά και μη κομματικά προγράμματα και τις δημοσιεύσεις της, η Ένωση Εξωτερικής Πολιτικής ενθαρρύνει τους πολίτες να συμμετέχουν στην διαδικασία σχεδιασμού της Εξωτερικής Πολιτικής. 

Μεταξύ των προηγούμενων κατόχων του Βραβείου περιλαμβάνονται οι: Peter Brabeck (Επίτιμος Πρόεδρος της Nestle), Sir John Bond (πρώην Πρόεδρος του Ομίλου HSBC Holdings), Anders Dahlvig (πρώην Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΚΕΑ, Sergio Ermotti (Πρόεδρος της Swiss Re), Kristalina Georgieva (Διευθύνουσα Σύμβουλος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου), Indra Nooyi (πρώην Πρόεδρος & C.E.O.  της PepsiCo) και David Rubenstein (Συνιδρυτής & Co-Chair του Carlyle Group).

- Advertisement -

Ο CEO του Ομίλου Generali, κ. Phillipe Donnet δήλωσε: «Αυτό το βραβείο αποτελεί απόδειξη της ισχυρής δέσμευσης της Generali προς την οικοδόμηση μιας πιο δίκαιης και πιο βιώσιμης κοινωνίας και είμαι περήφανος που εκπροσωπώ τους 75.000 εργαζομένους και τους 173.000 ασφαλιστικούς συμβούλους μας. Η Αειφορία είναι ο εμπνευστής της στρατηγικής της Generali. Το να είμαστε ως οργανισμός ένας Υπεύθυνος Εταιρικός Πολίτης δεν καθορίζεται απλώς από μία ενέργεια αλλά αποτελεί νοοτροπία την οποία επιδιώκουμε να υποστηρίζουμε κάθε μέρα μέσα στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε συνεργασίες μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα προκειμένου να ανταποκριθούμε και να υπερβούμε τόσο τις κλιματικές όσο και τις κοινωνικές προκλήσεις που παρουσιάζονται, καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι το βιώσιμο μέλλον απαιτεί χρόνο, αφοσίωση, όραμα και πάνω από όλα συνεργασία».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Generali τίμησε τα Δίκτυα των Συνεργατών της στέλνοντας ένα δυναμικό μήνυμα για το αύριο της ασφαλιστικής αγοράς

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η Εκδήλωση Συνεργατών της Generali, στον ιδιαίτερο χώρο του “Domus – Αστέρια Γλυφάδας”.

H Generali στο Release Athens Festival!

Η Generali συμμετέχει δυναμικά στο φετινό Release Athens Festival 2025, έναν από τους πιο αγαπημένους μουσικούς θεσμούς της πόλης

H Generali χορηγός του Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής

Η Generali, συνεπής στη δέσμευσή της για στήριξη του πολιτισμού και της τοπικής κοινωνίας, αποτελεί χορηγό του Φεστιβάλ Βαλκανικής Μουσικής

Η Generali καταγράφει ισχυρή ανάπτυξη λειτουργικού αποτελέσματος χάρη σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς

Η Generali καταγράφει ισχυρή ανάπτυξη Λειτουργικού Αποτελέσματος χάρη σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή κεφαλαιακή της θέση.

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Τα οφέλη της εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών για τις ασφαλιστικές

Ομιλία - Παρουσίαση με τίτλο: «Ο Νομικός Σύμβουλος ως καταλυτικός παράγοντας εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών» έκανε ο κ. Βασίλειος Θ. Μπέκας

Νέα καμπάνια από την ΕΑΕΕ για την ασφάλιση κατοικιών και επιχειρήσεων έναντι φυσικών καταστροφών

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με τίτλο: «Τι θα κάνεις αν συμβεί κάτι απρόβλεπτο;»

Κωνσταντίνος Ρούσσης, EΣΑΠΕ: Να στοχεύσουμε στην ανάπτυξη

Μιλάμε για μια μετάβαση. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και πρέπει να τα επιλύσουμε. Ο διάλογος είναι ο μόνος που μπορεί να προσδώσει την λύση.

Γεώργιος Καραβίας: Πρέπει να ενισχύουμε τις δεξιότητες των διαμεσολαβητών

Η ασφαλιστική αγορά σε μετάβαση αποτελεί μία πραγματικότητα. Διανύουμε εδώ και καιρό μια περίοδο μετάβασης

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Tα σημαντικά ορόσημα και η μεγαλύτερη δέσμευση της EXTRA ASSISTANCE

Ομιλία-παρουσίαση στο πλαίσιο του 18ου Insurance Conference πραγματοποίησε ο κ. Νικόλαος Μπουσουλόπουλος, Αντιπρόεδρος, EXTRA ASSISTANCE.

Τα οφέλη της εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών για τις ασφαλιστικές

Ομιλία - Παρουσίαση με τίτλο: «Ο Νομικός Σύμβουλος ως καταλυτικός παράγοντας εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών» έκανε ο κ. Βασίλειος Θ. Μπέκας

Αλλαγή σκηνικού στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο

Έχουμε αλλαγή σκηνικού στον ελληνικό ασφαλιστικό χώρο. Γίνονται ριζικές αλλαγές με συγχωνεύσεις και σε επίπεδο εταιρειών και σε επίπεδο διαμεσολάβησης. 

Οικοδόμηση ανθεκτικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο

Καθώς η περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου συνεχίζει να αντιμετωπίζει οικονομική αστάθεια, κανονιστικές αλλαγές και προκλήσεις που σχετίζονται