Σε λειτουργία οι δυο μεγάλοι εμβολιαστικοί σταθμοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Πρεμιέρα κάνουν σήμερα Δευτέρα οι δυο μεγάλοι εμβολιαστικοί σταθμοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Με την έναρξη λειτουργίας ενεργοποιούνται 48 εμβολιαστικά κέντρα στη Helexpo και 24 στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με  τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Ο πρωθυπουργός  έκανε αυτοψία προχθες στο κτήριο της Helexpo, επιθεωρώντας ένα από τα τέσσερα μεγάλα  εμβολιαστικά κέντρα που αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στην ενίσχυση της πορείας των εμβολιασμών.

«Ξεπεράσαμε χθες τους 500.000 εμβολιασμούς, έχουμε κλείσει παραπάνω από ένα εκατομμύριο ραντεβού. Είμαστε απολύτως συνεπείς στη δέσμευση την οποία έχουμε αναλάβει να εμβολιάζουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια τους συμπολίτες μας, οι οποίοι θέλουν να εμβολιαστούν, ανάλογα με τη ροή εμβολίων πού λαμβάνουμε κάθε εβδομάδα» επεσήμανε κατά την επίσκεψή του ο πρωθυπουργός. Ο ίδιος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την στελέχωση του κέντρο, το οποίο θα λειτουργεί αρχικά με ωράριο από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

διαβάστε αναλυτικά στο virus.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*