To εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΕΙΑΣ σε περιβάλλον webinar και  e-learning

Το ΕΙΑΣ, έχει ως πρώτιστο μέλημα εξασφάλιση άριστων δυνατοτήτων ευέλικτης παρακολούθησης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, ιδιαίτερα δε την τρέχουσα περίοδο, όπου τα κρούσματα του κορωνοϊού ολοένα και αυξάνονται. Στο πλαίσιο αυτό το ΕΙΑΣ ενημερώνει για τα εξής:

Πρώτιστο μέλημα τoυ Ινστιτούτου μας αποτελεί η εξασφάλιση άριστων δυνατοτήτων ευέλικτης παρακολούθησης του Εκπαιδευτικού μας Προγράμματος, σε συνθήκες προστασίας και διαφύλαξης της υγείας του εκπαιδευτικού μας κοινού.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Ινστιτούτο μας αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες ψηφιακής εκπαίδευσης και ήδη υλοποιεί το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμά του σε περιβάλλον webinar και  e-learning. Προς τον σκοπό αυτό, παρέχει στους εκπαιδευομένους του πλήρεις δυνατότητες ψηφιακής πρόσβασής τους στα θεματικά αντικείμενα του ενδιαφέροντός τους.

Οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ινστιτούτου μας θα ενημερώνουν καταλλήλως τις Διευθύνσεις Προσωπικού και Εκπαίδευσης των Εταιρειών Μελών μας, αλλά και το εκπαιδευτικό μας κοινό, στο σύνολό του και ανά Πρόγραμμα Εκπαίδευσης, προς διευκόλυνση των σπουδαστών μας.

Ευχαριστούμε πολύ τις Εταιρείες και τους Φορείς της αγοράς μας, τα στελέχη και τους εκπαιδευομένους μας, διοικητικούς συναδέλφους και Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, για την εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες του Ινστιτούτου μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*