ΝΝ Hellas : Δημιουργεί νέα κανάλια διανομής μέσω τεχνολογίας  εστιάζοντας σε συντάξεις και υγεία

[starbox]

 

Tην δεύτερη θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά στον κλάδο Υγείας  καταλαμβάνει  για το 2015 η ΝΝ με την εταιρεία να εμφανίζεται ιδιαίτερα ενισχυμένη στις πωλήσεις Συνταξιοδοτικών προϊόντων και προγραμμάτων Υγείας. Η NN είναι από τις λίγες εταιρείες που βγήκαν ενισχυμένες κατά το διάστημα των capital controls, προωθώντας , όπως δήλωσε η Γενική Διευθύντρια  Πωλήσεων της ΝΝ , κα  Σοφία Ρατσιάτου, ειδικά προιόντα τα οποία είχαν ως στόχο να διαφυλάξουν την αξία και την απόδοση των κεφαλαίων των πελατών της .

Η ΝΝ  επενδύει πλέον  και  σε νέες τεχνολογίες και εισάγει ένα direct κανάλι διανομής προϊόντων και υπηρεσιών.  Πιο συγκεκριμένα, ο πελάτης μπορεί, ακολουθώντας  ορισμένα απλά βήματα , να επιλέξει το πρόγραμμα NN Direct Health ώστε να εξασφαλίσει την προστασία της υγείας του για τον ίδιο και την οικογένειά του είτε μέσω της ιστοσελίδας nndirect.gr  είτε καλώντας στην ειδική τηλεφωνική γραμμή.

Για το 2016 έχει θέσει ως στόχο την μεγιστοποίηση των πωλήσεων συνταξιοδοτικών και προιόντων υγείας κλάδους στους οποίους έχει τεχνογνωσία. Ταυτόχρονα θα διατηρήσει την εξαιρετική συνεργασία της με τον όμιλο Πειραιώς ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της NN Hellas , Luis Miguel  Gomez ερωτώμενος για πιθανές εξαγορές άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση που υπάρξει κάποια πραγματική ευκαιρία.