FULLαρει η Εθνική Ασφαλιστική στον κλάδο υγείας

[starbox]

Την προιοντική της φαρέτρα ανανεώνει η Εθνική Ασφαλιστική με το καινοτόμο νοσοκομειακό πρόγραμμα FULL, το οποίο σχεδιάστηκε για να παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στους ασφαλισμένους και να αποτελέσει σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης για τους συνεργάτες της εταιρείας.

Το λανσάρισμα του νέου της προγράμματος ανακοίνωσε πρόσφατα η Εθνική στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου πωλήσεων. Στόχευση της διοίκησης, μέσω της νέας ασφαλιστικής κάλυψης, είναι η αύξηση του μεριδίου της Εθνικής στον κλάδο ζωής και η επαρκέστερη κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων. Στα βασικά στοιχεία του προιόντος περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων: ετήσιο όριο κάλυψης στο 1,5 εκατ. ευρώ, ελεύθερη επιλογή γιατρού και νοσοκομείου, έξι επιλογές στη συμμετοχή του ασφαλισμένου, ημερήσιο χειρουργικό επίδομα και κάλυψη πριν και μετά την νοσηλεία.

Η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής που δημιούργησε το προιόν έχει ήδη πραγματοποιήσει παρουσίαση στην Αθήνα σε 800 ασφαλιστικούς συμβούλους και διευθυντικά στελέχη του εταιρικού δικτύου καθώς και σε 650 στελέχη του πρακτορειακού δικτύου και ακολουθούν οι συναντήσεις με συνεργάτες στη Θεσσαλονίκη – που βρίσκονται εν εξελίξει- και εν συνεχεία στην περιφέρεια.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*