Μάκης Τζέης: Η Atradius δίνει διπλάσια πιστωτικά όρια στους Έλληνες πελάτες

[starbox]

Στήριγμα στο ρίσκο των συναλλαγών με διπλασιασμό των πιστωτικών ορίων στην ελληνική αγορά προσφέρει η πολυεθνική εταιρεία ασφάλισης πιστώσεων Atradius δείχνοντας την εμπιστοσύνη της στην προοπτική της χώρας, της οικονομίας και της εγχώριας επιχειρηματικότητας.

 

Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε κατά την διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης της εταιρείας που έκλεισε 150 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια, και 17 χρόνια στην ελληνική αγορά. Η δραστηριότητά της, η εξέλιξη των μεγεθών της, και οι προοπτικές της αποτυπώθηκαν στην παρουσίαση που έγινε. (διαβάστε αναλυτικά στη συνέχεια)
Ο managing director της ελληνικής Atradious κ. Μάκης Τζέης στο πλαίσιο της εκδήλωσης επισήμανε στο IW ότι η εταιρεία πιστεύει στην ελληνική αγορά, ενισχύει την παρουσία της, διευρύνει τις υπηρεσίες της, εμπλουτίζει την ενδοεταιρική της δομή και αξιοποιεί την 17ετή εμπειρία της για να προσφέρει μεγαλύτερη υποστήριξη στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό και αποφάσισε να διπλασιάσει τα πιστωτικά όρια και να προσφέρει μεγαλύτερη υποστήριξη και κυρίως ασφάλεια στους πελάτες της.
Επίσης ο κ. Τζέης τονίζει πώς η Atradius θα εστιάζει στην «μεσαία ζώνη» της επιχειρηματικότητας η οποία και περιέχει τις περισσότερες επιχειρήσεις οι οποίες έχουν και την μεγαλύτερη ανάγκη από σωστή υποστήριξη των συναλλαγών τους. Όπως εξηγεί, οι καλοί και εύρωστοι πελάτες, όπως και οι εμφανώς αδύναμοι αποτελούν διακριτές επιχειρηματικές ομάδες. Αυτές, συνεχίζει ο κ. Τζέης, που δεν είναι διακριτές είναι οι περιπτώσεις επιχειρήσεων και συναλλαγών που βρίσκονται μεταξύ των δύο άκρων. Οι επιχειρήσεις αυτές είναι που αφενός είναι πολλές αριθμητικά και έχουν και μεγάλες ανάγκες για στήριξη. Σε αυτές καταλήγει θα δώσει έμφαση η Atradius εκπληρώνοντας ουσιαστικά και τον ρόλο που έχει ο ασφαλιστής πιστώσεων στην ανάληψη ρίσκου.

Την παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην επετειακή εκδήλωση μπορείτε να δείτε παρακάτω ή να την κατεβάσετε εδώ
[slideshare id=40953521&doc=pptatradius-141031034453-conversion-gate01]