Τη θέση της Country Manager στην Atradius Ρουμανίας ανέλαβε η Alexandra Mehedințu

Η Alexandra Mehedințu ανέλαβε τον ρόλο της Country Manager για την Atradius Romania, εταιρεία του διεθνούς ομίλου παροχής ασφάλισης πιστώσεων και εγγυήσεων Atradius.

Με ηγετικές δυνατότητες και εξαιρετική ικανότητα να εμπνέει και να παρακινεί τους γύρω της, με πάθος για αριστεία και τεράστια εμπειρία που έχει συσσωρεύσει τα τελευταία 14 χρόνια στην υλοποίηση διαφόρων έργων αξιολόγησης πιστωτικού κινδύνου και marketing στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Ελλάδα και την Κύπρο, η κ. Alexandra Mehedințu αναλαμβάνει επικεφαλής του υποκαταστήματος της Atradius στη Ρουμανία.

O ρόλος της Alexandra Mehedințu στην Atradius

Πρωταρχικός σκοπός της κ. Alexandra Mehedințu, θα είναι να αναπτύξει περαιτέρω τη δραστηριότητα της τοπικής εταιρείας, με στόχο τη μείωση των πιστωτικών κινδύνων, την προστασία των ταμειακών ροών, την ασφαλή αύξηση των εμπορικών συναλλαγών και τη μείωση του κόστους χρηματοδότησης τοπικών επιχειρήσεων.

“Εντάσσομαι σε μια αξιόλογη ομάδα παθιασμένων και ικανών ατόμων που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και το ίδιο όραμα, αναζητώντας πάντα την αριστεία σε ό,τι κάνουμε. Το στρατηγικό όραμα, ευθυγραμμισμένο με αυτό του ομίλου Atradius, και η εστίαση σε σαφείς και εφικτούς στόχους θα μας βοηθήσουν, να επικεντρωθούμε στην επέκταση και διαφοροποίηση του χαρτοφυλακίου πελατών και συνεργατών και να ενδυναμώσουμε τη θέση της Atradius στην τοπική αγορά» δηλώνει η κ. Alexandra Mehedințu.

Απόφοιτος του προγράμματος EMBA στο IESE Business School στο Μόναχο και με ποικίλο υπόβαθρο που καλύπτει τις πωλήσεις και το marketing και επεκτείνεται στην εμπορική και οικονομική ανάλυση, η Alexandra Mehedințu έχει συμβάλει σε σημαντικά προγράμματα σε περισσότερες από 30 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

«Η Alexandra Mehedințu είναι στέλεχος με εμπειρία στον κλάδο του πιστωτικού κινδύνου και είμαι βέβαιος ότι θα οδηγήσει με επιτυχία την Atradius Romania στην περαιτέρω ανάπτυξη στις ασφαλίσεις Πιστώσεων της Ρουμανίας», αναφέρει ο κ. Γεράσιμος Τζέης, Managing Director της Atradius Ελλάδας και Ρουμανίας.

Ο Όμιλος Atradius παρέχει υπηρεσίες εμπορικής ασφάλισης πιστώσεων, εγγυήσεων και είσπραξης παγκοσμίως, λειτουργώντας μέσω 160 γραφείων σε περισσότερες από 50 χώρες. Η αξιολόγηση χρηματοοικονομικής σταθερότητας του ομίλου επιβεβαιώνεται από την AM Best ως Α (άριστη), με σταθερή προοπτική και έχει αναβαθμιστεί από τον Moody’s σε Α1, με σταθερή προοπτική. Οι αξιολογήσεις και από τους δύο οργανισμούς επιβεβαιώνουν τις ισχυρές λειτουργικές επιδόσεις και την ηγετική θέση του Ομίλου Atradius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*