International Life: O Δ. Κωλέττης & η Σ. Ζερβουδάκη στους 30 πρώτους Έλληνες Financial Planners

Ο κ. Δημήτρης Κωλέττης, Business Development & Recruiting Manager, και η κα Σοφία Ζερβουδάκη, Unit Manager στην International Life πιστοποιήθηκαν ως Financial Planners από την EFICERT, το μεγαλύτερο επαγγελματικό φορέα πιστοποίησης σε χρηματοασφαλιστικά θέματα. Οι παραπάνω συνεργάτες της εταιρείας μπορούν να προσφέρουν πλέον τις υπηρεσίες τους σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης πραγματοποιώντας για τους πελάτες τους εξατομικευμένη χρηματοασφαλιστική μελέτη για την κάλυψη των ασφαλιστικών και επενδυτικών τους αναγκών.

O κ. Δημήτρης Κωλέττης έχει αναλάβει από τον Μάιο 2014 τη θέση του Business Development & Recruiting Manager. Κατά τη διάρκεια της 20ετούς πορείας του έχει διατελέσει μεταξύ άλλων Διευθυντής Financial Planning και υπεύθυνος κεντρικής Στρατολόγησης στην Interamerican καθώς και Διευθυντής Εκπαίδευσης & Marketing στην Allianz Ελλάδας. Έχει διδακτική εμπειρία και είναι Ιδρυτής και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Financial Planners Ελλάδας (HFPA).

Η κα Σοφία Ζερβουδάκη είναι Unit Manager στην International Life και διακεκριμένη συνεργάτης της εταιρείας από το 2000. Είναι μέλος της ομάδας των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων της εταιρείας και μέλος του M.D.R.T. από το 2007 με συνεπή παρουσία στα M.D.R.T. Annual Meetings. Από τον Σεπτέμβριο του 2013, έχει αναλάβει τη θέση της Company Chair της International Life για τον οργανισμό M.D.R.T.

Η πιστοποίηση της EFICERT για τα δύο αυτά στελέχη, αποτελεί ακόμη μια απόδειξη του επαγγελματισμού που διακρίνει την International Life, λειτουργώντας προς όφελος των πελατών της.