Στην Κωνσταντινούπολη ταξίδεψε η Μινέττα

Οι επιτυχόντες του πρώτου διαγωνισμού γενικών ασφαλειών (εξαιρουμένου του κλάδου αυτοκινήτου) της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα εξαιρετικό τετραήμερο ταξίδι στην μοναδική Κωνσταντινούπολη, πρωτεύουσα τριών διαδοχικών αυτοκρατοριών (Ρωμαικής-Βυζαντινής-Οθωμανικής) αλλά συνάμα και σταυροδρόμι τριών πολιτισμών και δύο Ηπείρων. 

Το άρωμα της Ανατολής στο Μεγάλο Παζάρι, η Αγία Σοφία, το παλάτι του Topcapi, η Θεολογική Σχολή,  η Πρίγκηπος, το Πατριαρχείο, ήταν μερικοί από τους προορισμούς που επισκεφτήκαν οι συνεργάτες μας και οι εκπρόσωποι της Εταιρίας μας που τους συνόδευαν.  

Μεταξύ των ξεναγήσεων υπήρχαν γεύματα και δείπνα όπου γεύτηκαν τοπικές νοστιμιές και φυσικά ξεκούραση στο φημισμένο Μινέττα Ασφαλιστική πολυτελές ξενοδοχείο Ritz Carlton.

Την ομάδα των συνεργατών συνόδεψαν οι κ.κ. Γ. Παρισάκης Δ/ντής Πωλήσεων και η Ε. Μποντιότη Δ/ντρια Ανάπτυξης.

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική ευχαριστεί ιδιαίτερα, για την επιτυχία και τα αποτελέσματά τους, τους συνεργάτες: ATHENS INSURANCE BROKERS S.A, ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΤΑΜΑ Ε.Π.Ε, GLOBUS LIFE, ΝΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΠΑΤΣΙΑΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΜΕΓΑΛΑΚΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ και ανανεώνει το ραντεβού για τον επόμενο προορισμό ο οποίος σύντομα θα ανακοινωθεί.