ΝΝ Hellas: Ενισχύεται με 300.000 πελάτες και 400 Συνεργάτες από τη MetLife

Τουλάχιστον 300.00 πελάτες αναμένεται να προστεθούν στο χαρτοφυλάκιο της NN Hellas από την MetLife. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και σε επίπεδο Συνεργατών, με τον αριθμό, για την ώρα, να υπολογίζεται στους 400, σε συνέχεια του πρόσφατου deal.

Αυτό ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ΝΝ Group, κ. Ντάβιντ Κνίμπε, ο οποίος έχει «θητεύσει» στο παρελθόν ως επικεφαλής της κοινοπραξίας ING Πειραιώς.

«Θα τους καλωσορίσουμε, όπως το ίδιο θα κάνουμε και με τους 400 διαμεσολαβητές της Metlife που θα ενταχθούν στο δίκτυό μας. Είναι περίπου οι μισοί από αυτούς που ήδη έχουμε, αφού η ομάδα πωλήσεών μας κυμαίνεται γύρω στα 1.000 άτομα. Και έπειτα, είναι περίπου 400 εργαζόμενοι της Metlife σε Ελλάδα και Πολωνία, που ελπίζω όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή να καλωσορίσουμε στην ΝΝ».

Σε συνέντευξη του στο newmoney.gr, ο κ. Κνίμπε σημείωσε πως η NN αποκτά ηγετική θέση στην αγορά, στέλνοντας μήνυμα για περαιτέρω ανάπτυξη.

Ανέλυσε τους στρατηγικούς στόχους, τα επόμενα βήματα της συμφωνίας, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κλάδου:

«Θα δούμε μεγαλύτερη στροφή στις ψηφιακές τεχνολογίες. Αυτή η τάση θα επιταχυνθεί στο πεδίο των data, της ανάληψης κινδύνων και των υπηρεσιών προς τους πελάτες. Επίσης, περιμένω οι εταιρείες να επιδιώξουν να αναπτύξουν μεγαλύτερες πλατφόρμες με πλέγμα υπηρεσιών ασφάλισης. Και φυσικά, αυτό που θέλω είναι σε πέντε χρόνια από τώρα να υπάρχει η πεποίθηση ότι η ΝΝ στην Ελλάδα συνεχίζει να είναι συνώνυμο της καλής εξυπηρέτησης και του ταλαντούχου προσωπικού της. Πιστεύω πολύ στους Έλληνες, τους έχω δει να κάνουν απίστευτα πράγματα, εάν το αποφασίσουν και τους δώσεις έναν μεγάλο στόχο, μπορούν να κινήσουν βουνά», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*