Αποχωρεί από την ERGO Hellas, λόγω συνταξιοδότησης, ο Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου

Μια καριέρα με μεγάλη διαδρομή τόσο στην οικογένεια της ERGO όσο και την ασφαλιστική αγορά ολοκληρώνει ο κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, μέλος του Δ.Σ και σύμβουλος διοίκησης της εταιρείας. Όπως ενημερώνει σε σχετική επιστολή προς τους συνεργάτες αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης. Όπως αναφέρει αναλυτικά:

“έχοντας ήδη συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας μου και τις προϋποθέσεις για τη συνταξιοδότησή μου, σας ενημερώνω ότι:

-την 30η Ιουνίου 2021 θα ολοκληρώσω τη θητεία μου στην “ERGO Ασφαλιστική”, την οποία υπηρετώ από το έτος 1987, ήτοι επί 34 συναπτά έτη, πάντα από θέσεις υψηλής ευθύνης και

-την 7η Ιουλίου 2021 θα ολοκληρώσω τη θητεία μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της “ERGO Ασφαλιστική”, το οποίο υπηρετώ ως Μέλος του από το έτος 2000, ήτοι επί 21 συναπτά έτη.

Με την απόφασή μου αυτή σηματοδοτείται και η κορύφωση της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου, που ευτύχησα να διανύσω αποκλειστικά και μόνο στον ασφαλιστικό κλάδο από το έτος 1981.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, που αποτελεί ορόσημο για μένα και την οικογένειά μου και πιστεύοντας ακράδαντα ότι εσείς αποτελείτε το βασικότερο από τους παράγοντες που συνέβαλαν στην επί σειρά πολλών ετών επίτευξη υψηλών εταιρικών στόχων, αλλά και στη γενικότερη ανάπτυξη της εταιρείας, με συναισθήματα βαθιάς ικανοποίησης και συγκίνησης, σας απευθύνω ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε και την υποστήριξη που παρείχατε στις Διοικήσεις που συμμετείχα, αλλά και στο πρόσωπό μου ειδικότερα. Αισθάνομαι ακόμη την ανάγκη να ευχαριστήσω τον επικεφαλής της νέας Διοίκησης της εταιρείας κ. Ν.Αντιμησάρη, για την καλή συνεργασία μας, αλλά και για το γεγονός ότι με τη γενικότερη συμπεριφορά του, αναγνώρισε έμπρακτα την πολυετή προσφορά μου στην εταιρεία.

Προσωπικά αποχωρώ ικανοποιημένος και υπερήφανος που υπηρέτησα έναν πολυεθνικό οργανισμό του επιπέδου της ERGO, συμμετέχοντας ενεργά σε τέσσερις διαδοχικές Διοικήσεις της ERGO Ελλάδας με σημαντικό έργο, έχοντας κερδίσει την αναγνώριση και την εμπιστοσύνη, όχι μόνο των CEO που ηγήθηκαν των Διοικήσεων αυτών (Γ.Αναγνώστου, Ε.Ματθίας, Γ.Αντωνιάδης και Θ.Κοκκάλας), αλλά και της πλειοψηφίας των Συνεργατών και του Προσωπικού της εταιρείας.

Τέλος, θέλοντας να θυμάμαι όλους σας ως συντελεστές, όχι μόνο της υπέροχης επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου, αλλά και των μελλοντικών επιτυχιών της ERGO Ελλάδας, σας καλώ να στηρίξετε τη νέα Διοίκηση, η οποία πρεσβεύει τις αξίες της ERGO και έχει όλες τις προϋποθέσεις που της επιτρέπουν να φιλοδοξεί ότι όλοι μαζί, θα οδηγήσετε την εταιρεία σε ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες, που θα τη διατηρήσουν στις κορυφαίες θέσεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Σας αποχαιρετώ με τις καλύτερες και από καρδιάς ευχές μου, μέσα από πολλές προσωπικές και εταιρικές επιτυχίες, να φθάσετε και εσείς ικανοποιημένοι και υγιείς στη συνταξιοδότησή σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε την πολύτιμη περίοδο που έπεται του εργασιακού βίου”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*