Οι 9 Έλληνες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της MetLife που διακρίθηκαν σε όλη την περιοχή ΕΜΕΑ

Η MetLife βράβευσε, στο πλαίσιο ειδικής διαδικτυακής εκδήλωσης, τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της, που ξεχώρισαν για τα επιτεύγματά τους στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, στην περιοχή  της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ).

Στην εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε ταυτόχρονα σε 15 χώρες, συμμετείχαν ο Πρόεδρος και CEO της MetLife Inc., Michel Khalaf, η επικεφαλής της περιοχής ΕΜΕΑ, Nuria Garcia και πάνω από 300 στελέχη και συνεργάτες της εταιρίας.

Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η αναγνώριση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, που πέτυχαν εξαιρετικά αποτελέσματα το 2020, λειτουργώντας με υψηλό επαγγελματισμό, δέσμευση και αφοσίωση, τόσο στους πελάτες τους όσο και στη MetLife. Παράλληλα, η συγκεκριμένη εκδήλωση επιβεβαίωσε τη σημασία που αποδίδει η εταιρία στο δίκτυο των συνεργατών της, ως βασικό κινητήριο μοχλό της δραστηριότητάς της στην περιοχή ΕΜΕΑ.

Από την Ελλάδα βραβεύθηκαν για τις επιδόσεις τους 9 Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές του δικτύου της MetLife. Πρόκειται ειδικότερα για τους:

  • Αργυρώ Κανέλλου – 1η θέση Rookie σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής και Α&Η
  • Παναγιώτης Σταθόπουλος – 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα παραγωγή Ομαδικών Ζωής και Υγείας
  • Ορσαλία Κολοκυθά – 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Α&Η
  • Ζακ Σούσης – 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα Παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής
  • Μαριλένα Ρουνάκη – 1η θέση Juma σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής και A&H
  • Σπύρος Γογγάκης – 1η θέση Unit σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων A&H και 1η θέση Unit σε νέα παραγωγή Ομαδικών Ζωής και Υγείας
  • Παναγιώτης Παπανικολάου – 1η θέση Unit σε νέα Παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής
  • Βασίλης Σμυρνιός – 2η θέση Agency σε νέα παραγωγή Ομαδικών Ζωής και Υγείας
  • Ευδοκία Φιλιπποπούλου – 1η θέση Agency σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων A&H και 2η θέση Agency σε νέα παραγωγή Ατομικών Συμβολαίων Ζωής

 

Απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife Ελλάδας και Γενικός Διευθυντής MetLife Κύπρου, κ. Κυριάκος Αποστολίδης, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Οι εξαιρετικές επιδόσεις των συνεργατών μας, κάτω από τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε στη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, είναι για εμάς πηγή έμπνευσης και αισιοδοξίας. Επιβεβαιώνουν ότι διαθέτουμε την ανθεκτικότητα και την ευελιξία, ώστε να προχωρούμε και να πετυχαίνουμε, ανεξάρτητα από εξωτερικούς παράγοντες.

Τους ευχαριστούμε όλους για την αυτοπεποίθηση και το κίνητρο που μας δίνουν με το παράδειγμά τους, για να συνεχίσουμε να υλοποιούμε τους στόχους μας τώρα και στο μέλλον.»

Στην εκδήλωση βράβευσης συμμετείχαν Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Πορτογαλία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, την Αίγυπτο, την Τσεχία, την Πολωνία, την Ιορδανία, το Λίβανο, τη Ρουμανία, την Τουρκία, την Ουκρανία, τη Βουλγαρία και τα ΗΑΕ.