Δ. Νοδάρος, ΝΝ: Στόχος το 1 δισ. σε παραγωγή ασφαλίστρων

της Ελενας Ερμείδου

Με τις διαδικασίες ενοποίησης εν ευθέτω χρόνω να ολοκληρώνονται και να απελευθερώνει δυνάμεις η ΝΝ Hellas, o Διονύσης Νοδάρος στο ετήσιο Συνέδριο των Πωλήσεων έθεσε το πήχυ στο 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε παραγωγή ασφαλίστρων έθεσε για το 2023.

Καλωσορίζοντας το Δίκτυο των πωλήσεων που μετά την συνένωση των δύο ιστορικών εταιρειών απαρτίζεται από 1.400  επαγγελματίες και με βάση τον Κανονισμό των Πωλήσεων της NN  που στηρίζει τις δίκαιες αμοιβές, ο Διονύσιος Νοδάρος έθεσε για την NN Hellas –την μεγαλύτερη ασφαλιστική στην χώρα το 2023, το 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε παραγωγή ασφαλίστρων.

Ο ηγέτης έχει ευθύνες

Διαβεβαιώνοντας ότι ο στόχος θα επιτευχθεί έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον κοινό και συντονισμένο βηματισμό όλης της ομάδας και τις καλύτερες πρακτικές που επέλεξε η διοίκηση από την συνένωση των δύο ασφαλιστικών. Η κορυφή, ο ίδιος διευκρίνισε δεν αλλάζει τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες για την ΝΝ. Οι ευθύνες για την ΝΝ πηγάζουν από τον ηγετικό ρόλο.

Νέας γενιάς Ασφαλιστικός Αύμβουλος

Αναπτύσσοντας τον οργανισμό, η NN δημιουργεί ένα νέο ασφαλιστικό σύμβουλο, τον Bionic Advisor. Ο Bionic Advisor θα πατήσει σταθερά για να αναπτυχθεί πάνω σε τέσσερις άξονες: στην σωστή επικοινωνία με τον πελάτη, στα ψηφιακά εργαλεία και κυρίως στην τεχνητή νοημοσύνη, στα ασφαλιστικά προϊόντα και τις διαδικασίες.

Οδηγός της επένδυσης η οικονομία της Ελλάδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δίκτυο των 1400 επαγγελματιών της  NN Hellasμ εκτός της υποστήριξης που έχει από την ελληνική διοίκηση έχει την αμέριστη υποστήριξη της Ολλανδίαςμ γεγονός που επιβεβαιώνεται από τις δηλώσεις του CEO  του Ομίλου NN, David Knibbe.

Μεταξύ άλλων, ο David Knibbe μεταφέροντας, ηλεκτρονικά δια της οθόνης το μήνυμα του στους συμμετέχοντες στο ετήσιο Συνέδριο των Πωλήσεων της ΝΝ Hellas μίλησε για την πορεία της ελληνικής οικονομίας η οποία οδήγησε την απόφαση να επενδύσει ο Ομιλος στην Ελλάδα με την εξαγορά της MetLIfe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*