Ν. Κριτσωτάκη: Πως η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική αναβαθμίζει την ασφάλιση σκαφών

Αναβαθμίζει την πρότασή της στην ασφάλιση σκαφών η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική, παρέχοντας δυο ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης για την κάλυψη όλων των απαιτήσεων.

Το Dynamis Sail που καλύπτει την αστική ευθύνη σκαφών αναπροσαρμόστηκε. Με νέο, ευέλικτο τιμολόγιο, πλήρους και βραχείας διάρκειας συμβολαίου, σε συνδυασμό με βασικές καλύψεις, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Επίσης για την πλήρη κάλυψη σκαφών αναψυχής, διατίθεται το πρόγραμμα Dynamis Sail Full που περιλαμβάνει καλύψεις ιδίων ζημιών και παρέχεται με εξαιρετικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Στα προγράμματα ασφάλισης σκαφών δίνεται η δυνατότητα προσθήκης προαιρετικών καλύψεων όπως Νομικής Προστασίας και Αστικής Ευθύνης από σκιέρ.

Όπως αναφέρει η κα. Νίκη Κριτσωτάκη, Τεχνική Υποδιευθύντρια της Εταιρίας, «Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των ασφαλισμένων, προβήκαμε στην περαιτέρω μείωση του τιμολογίου Αστικής Ευθύνης και όπως διαμορφώθηκε σήμερα, το «Dynamis Sail» επιβεβαιώνει τη στρατηγική μας για παροχή σύγχρονων και ανταγωνιστικών προγραμμάτων ασφάλισης τα οποία καλύπτουν σφαιρικά και παρέχουν ασφάλεια στις θαλάσσιες εξορμήσεις».

Σε εγκύκλιο προς τους συνεργάτες της η εταιρεία ενημερώνει ότι το ανανεωμένο πρόγραμμα Dynamis Sail είναι ήδη διαθέσιμο για τις νέες προτάσεις ασφάλισης ενώ θα εφαρμοστεί αυτόματα σε όλες τις προτάσεις ανανέωσης από 1/6/21 και μετά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*