Έρχεται το μεγάλο συνέδριο της IUMI

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της I.U.M.I. επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το 2021 στην Σεούλ. Για δεύτερη φορά στην ιστορία της I.U.M.I. εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών λόγω του COVID-19 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από τις 2 έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το συνέδριο είναι γνωστό για την περιεκτική και υψηλής ποιότητας θεματολογία του και οι Τεχνικές Επιτροπές της I.U.M.I. θα αναπτύξουν επίκαιρα workshops εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου ομιλητές. Θέμα του συνεδρίου φέτος είναι «Οδεύοντας προς ένα βιώσιμο, ανθεκτικό και καινοτόμο μέλλον». (Pathways to a sustainable, resilient and innovative future).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα workshop καθημερινά, διάρκειας 90 – 120 λεπτών. Κάθε workshop θα διεξάγεται δύο φορές την ημέρα ώστε να δοθεί η δυνατότητα να το παρακολουθήσουν συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο. Προβλέπεται συνδυασμός παρουσιάσεων, συζητήσεων και ερωτήσεων και απαντήσεων διαδικτυακά. Επιπλέον, η ιστοσελίδα του συνεδρίου www.iumi2021.com και η εφαρμογή του συνεδρίου θα είναι διαθέσιμες επιτρέποντας σε όλους τους συμμετέχοντες να προγραμματίσουν τη συμμετοχή τους.

Το κόστος συμμετοχής του φετινού συνεδρίου μειώνεται σημαντικά και ανέρχεται για τα μέλη της I.U.M.I. σε 720.000 KRW, δηλαδή περίπου 525 ευρώ (πλέον 10% ΦΠΑ). Και φέτος διευρύνεται η δυνατότητα συμμετοχής στο συνέδριο και σε μη μέλη της I.U.M.I. (όπως μεσίτες ασφαλίσεων, πράκτορες, τύπος, κλπ.) και το κόστος συμμετοχής αυτών ανέρχεται σε 870.000 KRW, δηλαδή περίπου 635 ευρώ (πλέον 10% ΦΠΑ).

Επισημαίνεται ότι το κόστος εγγραφής βαρύνει τις εταιρίες που θα ήθελαν να εκπροσωπηθούν στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Η εγγραφή είναι ατομική και μόνο για το εγγεγραμμένο άτομο και παρέχει πρόσβαση σε όλα τα workshops καιτις παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου της IUMI.

Η τελευταία ημέρα εγγραφής είναι η 20η Αυγούστου 2021. Εάν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το διαδικτυακό αυτό συνέδριο θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας απευθείας μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου www.iumi2021.com . Εκεί θα βρείτε επίσης όλες τις λεπτομέρειες (πρόγραμμα, γενικές πληροφορίες κ.ά.) Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Έλλη Πανά (τηλ. 210 33 34 107, eaee@eaee.g

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*