Όμιλος ICAP λογότυπο

Νέα υπηρεσία Business Family Tree από την ICAP

Η γνώση των εταιρικών διασυνδέσεων σας βοηθά στην προστασία και ανάπτυξη της επιχείρησής σας! 
H ICAP, ο μεγαλύτερος Φορέας Παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην Ελλάδαμε ισχυρή παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (ΝΑ Ευρώπη) δημιούργησε τη νέα υπηρεσία ICAP Business Family Tree.
Με τη νέα υπηρεσία ICAP Business Family Tree, μπορείτε πλέον, πιο εύκολα από ποτέ, να εντοπίσετε κρυμμένα ρίσκα και ευκαιρίες μέσα σε εταιρικές σχέσεις και διασυνδέσεις των πελατών και των προμηθευτών σας στην Ελλάδα, για >5 εκατ. εμπορικές σχέσεις και δεδομένα που αφορούν εταιρείες, ομίλους και άτομα.
Συμβαδίζοντας με τις τελευταίες τάσεις τεχνολογίας αναπτύχθηκε μια μοντέρνα πλατφόρμα, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη πλοήγηση και εμπειρία του χρήστη, ανταποκρινόμενη πλήρως στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς. Έμφαση, έχει δοθεί στην ταχύτητα και στην ευκολία με την οποία ο χρήστης, αφού εντοπίσει τις οντότητες που τον ενδιαφέρουν, μπορεί να δει και ν΄αναλύσει τις πληροφορίες για όλες τις εταιρείες, ομίλους ή άτομα που σχετίζονται με τις υπό εξέταση οντότητες, καθώς επίσης να τις εξάγει ή και να τις αποθηκεύσει.

Μέσω της σύγχρονης και εύχρηστης διαγραμματικής απεικόνισης των παραπάνω, o χρήστης, μπορεί να:

• Βλέπει διασυνδέσεις μεταξύ οντοτήτων (Εταιρείες, Όμιλοι, Άτομα).
• Εντοπίζει σχέσεις μεταξύ επιχειρήσεων με τα φυσικά πρόσωπα τα οποία πραγματικά κατέχουν ή ελέγχουν την Επιχείρηση.
• Γνωρίζει το ποσοστό μετοχών που ελέγχει ένας επιχειρηματίας.
• Μειώνει το ρίσκο του.
• Αποκτά διαφάνεια στις εταιρικές σχέσεις του και ν΄αντιλαμβάνεται καλύτερα τα ρίσκα που αντιμετωπίζει αλλά και τις ευκαιρίες ανάπτυξης.

 

 

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*