BIOΪΑΤΡΙΚΗ: Στην πρώτη γραμμή του διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες ελέγχου για τον κορωνοϊό, παρέχοντας πλήρη διαγνωστικά εργαλεία, σε πολλαπλά σημεία και με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας.

  • Πολλαπλά σημεία ελέγχου

Για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει 22 σημεία δειγματοληψίας για τεστ Covid-19 σε Αττική, Εύβοια και Θεσσαλονίκη.

  • Τεστ και το Σαββατοκύριακο

Έως τις 25 Απριλίου, τα Διαγνωστικά Κέντρα Αμπελοκήπων, Αλίμου, Κηφισιάς, Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου), Χαϊδαρίου, Ν. Σμύρνης, και Ν. Ιωνίας στην Αττική, Βασ.Όλγας και Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη, διενεργούν δειγματοληψίες για έλεγχο κορωνοϊού και τα Σαββατοκύριακα, έως τις 8 το βράδυ. 

Η παράδοση των αποτελεσμάτων για τα Μοριακά τεστ γίνεται εντός 24 ωρών, ανεξάρτητα από την ημέρα δειγματοληψίας.

Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο 210-6966000 (Αττική), 2310-459660 (Θεσσαλονίκη), είτε απευθείας στο Διαγνωστικό Κέντρο που σας εξυπηρετεί .

Κάθε Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται τεστ Covid-19 και στις Βιοκλινικές του Ομίλου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, από τις 7 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι.

  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα ελέγχου για τον κορωνοϊό

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ διαθέτει πλήρη και αξιόπιστα διαγνωστικά εργαλεία για τον έλεγχο του κορωνοϊού, σε κάθε στάδιο της επιδημίας και στον εμβολιασμό.

Τα  προγράμματα  BIOMED COVID-19 περιλαμβάνουν διαφορετικούς συνδυασμούς εξετάσεων, που δίνουν τη δυνατότητα πλήρους διερεύνησης της νόσου COVID-19.

Οι εξετάσεις αυτές μπορούν να διαγνώσουν τυχόν ενεργή νόσο COVID-19, αλλά και να αξιολογήσουν σε ποιο επίπεδο βαρύτητας έχει την τάση να εξελιχθεί το περιστατικό.

Επιπλέον με τον Προ-εμβολιαστικό Έλεγχο Biomed Covid-19, πριν τον εμβολιασμό, μπορεί να εκτιμηθεί αν ένας ασυμπτωματικός υποψήφιος προς εμβολιασμό είναι πιθανό να έχει νοσήσει στο πρόσφατο παρελθόν από κορωνοϊό, αν νοσεί τη στιγμή της εξέτασης, αλλά και αν έχει κάποιες αδιάγνωστες αλλεργικές προδιαθέσεις.

  • Πλήρης έλεγχος αντισωμάτων

Στα Εργαστήρια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ πραγματοποιείται έλεγχος ανίχνευσης όλων των αντισωμάτων που παράγει ο οργανισμός έναντι του νέου κορωνοϊού, με αιμοληψία.

Στην παρούσα φάση της πανδημίας, πέραν της ποιοτικής ανίχνευσης αντισωμάτων, είναι ιδιαίτερα σημαντικός ο ποσοτικός προσδιορισμός των IgG αντισωμάτων, αφού πρόκειται για τα αντισώματα που «χτίζουν» τη μακροπρόθεσμη ανοσία του οργανισμού έναντι του κορωνοϊού.

Διενεργείται και ο πλέον εξειδικευμένος έλεγχος του ποσοτικού προσδιορισμού των anti-spike IgG αντισωμάτων που είναι χρήσιμος για την εκτίμηση της αποτελεσματικότητας ανοσοποίησης μετά τον εμβολιασμό έναντι του SARS COV-2.

  • Απόλυτη προτεραιότητα στην ασφάλεια

Όλες οι εξετάσεις που αφορούν τον κορονοϊό και τη νόσο Covid-19 πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, εκτός των διαγνωστικών κέντρων και κλινικών, με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, τόσο για το προσωπικό όσο και για τους εξεταζόμενους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*