Τι είπαν σημαντικά στελέχη της αγοράς στο συνέδριο ΠΣΣΑΣ – GAMA

του Βάιους Κρόκου

Μια θετική συγκυρία, που πρέπει να αξιοποιηθεί, αποτελεί για την ασφαλιστική αγορά το γεγονός ότι οι βασικές μεταρρυθμίσεις που βρίσκονται εν εξελίξει σχετίζονται σε σημαντικό βαθμό με την ασφαλιστική αγορά και τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει: Συνταξιοδοτικό, Υγεία και Φυσικές Καταστροφές.

Αυτό επεσήμανε ο γενικός διευθυντής πωλήσεων και marketing του ομίλου Interamerican, Τάσος Ηλιακόπουλος κατά τον χαιρετισμό του την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου του ΠΣΣΑΣ – GAMA Global Hellas παραθέτοντας δυο ακόμη άξονες για την επόμενη μέρα στον ασφαλιστικό κλάδο. Όπως τόνισε, η τεχνολογία αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι για όλους: Εταιρείες, διαμεσολάβηση αλλά και καταναλωτικό κοινό. Επίσης, σχολίασε πως η φυσική διανομή θα συνεχίσει να έχει λαμπρό μέλλον, εστιάζοντας ωστόσο σε προϊόντα και υπηρεσίες που ο πολίτης θα χρειάζεται πραγματικά την εξειδίκευση και την συμβουλή του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

διαβάστε επίσης: Σημαντικά μαθήματα ηγεσίας στο συνέδριο ΠΣΣΑΣ με GAMA Global Hellas

Το δικό του μήνυμα στο πλαίσιο του Συνεδρίου έστειλε από την πλευρά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MetLife, κ. Κυριάκος Αποστολίδης, ο οποίος μίλησε για την χρησιμότητα της εκπαίδευσης. “Η διαφορά ανάμεσα στην ευκαιρία και την επιτυχία είναι οι βέλτιστες πρακτικές”, τόνισε, αναδεικνύοντας τον ρόλο της GAMA τις πρωτοβουλίες της οποίας η MetLife στηρίζει σε όλο τον κόσμο.

“Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει με προσήλωση τους συνεργάτες της και επενδύει στην δια βίου μάθηση”, τόνισε ο κ. Μιχάλης Τάτσης , εμπορικός διευθυντής της Εθνικής Ασφαλιστικής. Συμπλήρωσε πως οι συντονιστές αποτελούν το “κλειδί” της επιτυχίας στις πωλήσεις και έχουν συμβάλει χτίζοντας καριέρες στην αγορά.

Η ασφαλιστική ιδέα για την Generali είναι και θα είναι ανθρωποκεντρική, σημείωσε ο διευθυντής πωλήσεων, κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, σημειώνοντας πως το πετυχημένο αυτό Συνέδριο προσφέρει τεχνογνωσία και βέλτιστες πρακτικές για την διαμεσολάβηση. “Ο συντονιστής όχι μόνο δεν επαναπαύεται αλλά προσφέρει στην περαιτέρω εξέλιξη της αγοράς”, τόνισε.

Την υποστήριξη τους για όλες αυτές τις προσπάθειες που θωρακίζουν τους ασφαλιστές, προσφέροντας τους νέα εκπαιδευτικά εφόδια για το μέλλον επιβεβαιώσαν στον σύντομο χαιρετισμό τους ο κ. Λεωνίδας Γαϊτάνος, Agency Sales Manager της Allianz Ελλάδος και ο κ. Γιώργος Γώγου, Sales Manager της CNP CypriaLife.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*