Έκοψε την πίτα για τη νέα χρονιά η Aigaion

Ευχές για μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά αντάλλαξαν και φέτος, η Διοίκηση και το προσωπικό της Aigaion με τους συνεργάτες του δικτύου καθώς και προσκεκλημένους από τον χώρο της ναυτιλίας, στις καθιερωμένες εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας.

Την Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο “The Met” το προσωπικό της AIGAION Βορείου Ελλάδος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, καλωσόρισε τους συνεργάτες μας στην πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση. Στην συνάντηση αυτή δόθηκε η ευκαιρία στους επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγοράς να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν ευχές και μηνύματα ελπίδας για μια αποδοτικότερη χρονιά.

Η αντίστοιχη εκδήλωση για την κοπή πίτας στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στο Καβούρι, με τεράστια επιτυχία αφού η προσέλευση του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.

Στις παραπάνω εκδηλώσεις, ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Γεράσιμος Καρυτινός παρουσίασε τα πεπραγμένα κατά το 2010 σχετικά με την λειτουργία της Διεύθυνσης Πωλήσεων και τις προγραμματισμένες κινήσεις και προοπτικές για το 2011, με στόχο την ανάπτυξη του δικτύου σε νέες περιφερειακές αγορές.

Η σκυτάλη δόθηκε στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Aigaion, κ. Νικόλαο Βελλιάδη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική ευρωστία της εταιρίας καθώς και την ετοιμότητά της, να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του 2012 και το Solvency II.