Η Carglass καινοτομεί δημιουργώντας ιστοχώρο για τους συνεργάτες της

Η Carglass, πρωτοπόρος εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, λανσάρει μία σύγχρονη υπηρεσία  επικοινωνίας  για τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες leasing και στόλων. 

Πρόκειται για μία εφαρμογή στο διαδίκτυο, η οποία ενδιαφέρει όλα τα τμήματα των συνεργαζόμενων με αυτή εταιρειών, αφού ανάλογα με τις ανάγκες του ο καθένας μπορεί εκεί να βρει αυτό που ψάχνει. Στόχο αποτελεί η ενεργοποίηση ενός κέντρου άμεσης ενημέρωσης εξοικονομώντας διαχεριστικό κόστος για τους χρήστες του.

Επικεντρώνοντας πάντα στο να δημιουργεί ευχαριστημένους πελάτες και ακούγοντας τις ανάγκες των καιρών για αυτοματοποίηση και ταχύτητα, η Carglass για άλλη μία φορά προσφέρει στους συνεργάτες της ακόμα ένα δυνατό εργαλείο.

Παράλληλα η Carglass στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης συνεχίζει με αυτό τον τρόπο τη δέσμευσή της και προς το περιβάλλον για τη μείωση της χάρτινης ύλης και εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών της.

Για πληροφορίες ή για ενεργοποίηση λογαριασμού καλέστε στο 211 12 08 114 ή στείλτε e-mail στο ytsirigoti@carglass.gr, κα Γιούλη Τσιριγώτη.