Χ. Θεοχάρης/6th Greek Hospitality Awards: Η χώρα πέτυχε τα στοιχήματά της για φέτος

Xαιρετισμό απήυθυνε στα 6th Greek Hospitality Awards ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, σε μία εκδήλωση-θεσμό, που φέτος διεξάγεται online μέσα από την πλατφόρμα LiveOn, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Ο κ. Θεοχάρης ανέφερε: “Η εποχή αυτή μας έκανε όλους σαν μια γροθιά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε την αρχή της χρονιάς. Αυτό το στοίχημα το πετύχαμε όλοι μαζί. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους του τουρισμού που όλοι μαζί συνέβαλαν για να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτό το ποιοτικό αποτέλεσμα. Τηρήθηκαν πιστά και ευλαβικά τα πρωτόκολλα ασφάλειας”.

Σύμφωνα με τον ίδιο: Η χώρα πέτυχε τα στοιχήματά της για φέτος, ενίσχυσε το brand της με το ασφαλές άνοιγμα των συνόρων, επέκτεινε την τουριστική σεζόν ως τον Νοέμβριο και συνεχίζει να στηρίζει την οικονομία, αμβλύνοντας τις συνέπειες του covid.

“Η πανδημία μας αναγκάζει να κοιτάξουμε μπροστά. Θα χτίσουμε μαζί και το 2021 πάνω στα στρατηγικά μονοπάτια.

Οι προκλήσεις είναι πολλές και υπάρχει δύναμη και θέληση” τόνισε ο υπουργός.

Για τα Greek Hospitality Awards ανέφερε ότι αποτελούν βραβεία-θεσμό για τον τουρισμό, κοιτούν πάντα μπροστά και στα οποία βραβεύεται η αριστεία με την εδραιωμένη αξιοκρατική διαδικασία που εξασφαλίζει η καταξιωμένη επιτροπή αξιολόγησης.

Πηγή: banks.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*