Σύμβαση ΙΑΣΩ με ΕΔΟΕΑΠ για περίθαλψη 30.000 εργαζομένων στα ΜΜΕ

Σύμβαση με τον Ενιαίο Δημοσιογραφικό Οργανισμό Επικουρικής Ασφάλισης & Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), το Ταμείο των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικό προσωπικό κλπ), υπέγραψε ο Όμιλος ΙΑΣΩ.

Στο Ταμείο περίθαλψης και επικούρησης των δημοσιογράφων είναι ασφαλισμένοι πάνω από 30.000 μέλη.

Με βάση τη σύμβαση, τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ θα έχουν πρόσβαση στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης τόσο στο ΙΑΣΩ όσο και στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που βρίσκεται στη Λάρισα.

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ διαθέτει κορυφαίους γιατρούς, άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, που αποτελούν εγγύηση για ένα εξαιρετικό επίπεδο περίθαλψης, εφαρμόζοντας πολιτική ποιότητας διεθνών προδιαγραφών.

Με βάση τα όσα προβλέπονται στη σύμβαση, οι ασφαλισμένοι στον ΕΔΟΕΑΠ θα έχουν στο εξής πλήρη κάλυψη των περιστατικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης (ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία) στο ΙΑΣΩ Αθήνας (Γενική, Γυναικολογική και Μαιευτική κλινική) και στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας στη Λάρισα, το οποίο καλύπτει την περιφέρεια της Κεντρικής Ελλάδας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*